blank

Membrii Executive Club pot folosi punctele Avios şi pentru zborurile pe distanţe scurte

0 768

British Airways anunță lansarea unei noi opțiuni ce le va permite membrilor programului de loialitate Executive Club să își folosească punctele Avios şi să economisească bani pe toate zborurile pe distanţe scurte, care decolează din Marea Britanie.

Oaspeţii BA pot economisi până la 30 de lire sterline din preţul biletelor pentru zborurile pe distanţe scurte, folosind până la 4500 de puncte Avios. Pentru doar 1500 de puncte Avios, aceştia pot primi o reducere de 10 lire din preţul biletului, iar pentru 3000 de puncte Avios – o reducere de 20 de lire.

Compania aeriană le oferă deja oaspeţilor săi oportunitatea de a plăti parţial cu puncte Avios și parţial cu bani pentru bilete al căror cost poate fi acoperit cu puncte Avios. Datorită acestei noi opţiuni, punctele Avios pot fi folosite pentru a achita orice bilet pentru zborurile europene, nu doar pentru cele plătibile cu astfel de puncte. În plus, oferta este valabilă şi pentru cabina Euro Traveller (economic), şi pentru Club Europe (clasa business în Europa). Mai mult, oaspeţii BA îşi vor putea colecta mai departe punctele Avios şi Tier, inclusiv în urma acestor zboruri.

De exemplu, un membru al Blue Executive Club care face o călătorie dus-întors pe ruta Londra-Istanbul poate decide să folosească 3000 puncte Avios ca să îşi scadă costul biletului cu o sumă între 20 de lire şi 125 de lire, să aleagă opţiunea “doar cu bagaj de mână” şi totuşi să colecteze 3104 de puncte Avios pentru această călătorie. Membrii Bronze vor colecta 3736 de puncte, iar membrii Silver şi Gold vor colecta 4304 pentru aceeaşi călătorie.

Această nouă modalitate de plată poate fi folosită pentru zborurile pe distanţe scurte şi include toate tipurile de bilete, inclusiv noile opţiuni “doar cu bagaj de mână” şi “semi-flex”.

Executive Club este programul de loialitate al British Airways, compus din patru categorii: Blue, Bronze, Silver şi Gold. Oaspeţii pot aduna puncte Avios pe care le pot folosi pentru a achita costul biletelor de avion, şi puncte Tier, care îi ajută să treacă de la un nivel al programului la altul. Programul se lansează pentru toate zborurile pe distanţe scurte cu plecare din Marea Britanie începând din 29 octombrie şi din restul Europei începând cu 4 noiembrie 2013.

Leave A Reply

Your email address will not be published.