Câte maşini Rolls-Royce încap într-un Boeing 747-400ER Freighters de la KLM?

1 216

La finalul lunii februarie, KLM Cargo a avut misiunea de a livra un transport extrem de valoros. 8 autoturisme Rolls-Royce, în valoare totală de 4.5 milioane EURO, au fost transportate pe ruta Amsterdam – Johannesburg la bordul unui Boeing 747-400ER Freighters.

KLM CARGO si Rolls-Royce

Traseul celor 8 “bijuterii pe patru roţi” a început în Marea Britanie, iar destinaţia finală a fost Stellenbosch, Africa de Sud. KLM Cargo s-a ocupat de transportarea acestora şi terestru, până la destinaţia finală. Maşinile au fost folosite la o conferinţă de presă, care a avut loc la Delaire Graff Estate, Stellenbosch.

Înainte să fie îmbarcate în avion, cele 8 maşini au fost inspectate pentru a nu exista daune, au fost căutate substanţe periculoase, iar apoi asigurate pentru zbor. Rezervoarele de combustibil nu trebuie să fie încărcat mai mult de un sfert.

KLM CARGO si Rolls-Royce

KLM CARGO si Rolls-Royce

Cele 8 autoturisme Rolls-Royce au fost încărcate cu ajutorul unei platforme cargo de tipul “high loader”. În mod normal, într-un Boeing 747 Cargo încap 13 astfel de maşini.

Foto: KLM

1 comentariu
  1. […] dintre articole a făcut referire la un transport special. 8 autoturisme Rolls-Royce, în valoare totală de 4.5 milioane EURO, au fost transportate la bordul unui Boeing 747-400 KLM […]

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Translate »