blank

Marți, 9 iulie, vor fi negocieri între reprezentanții piloților și conducerea TAROM!

0 338

Marți, 9 iulie, vor avea loc din nou negocieri între conducerea companiei TAROM și reprezentanții piloților. Discuțiile de astăzi s-au încheiat fără nici un rezultat concret, de aceea e nevoie de continuarea lor.

Vă reamintim că zeci de zboruri TAROM, interne și externe, au fost anulate astăzi, după ce mai mulți piloți nu s-au prezentat la serviciu, pretextând probleme de sănătate. În realitate, pare o formă de presiune, în condițiile în care, în această perioadă, se renegociază contractele collective de muncă.

Alexandru Anghel, purtător de cuvânt TAROM: „A fost programată o nouă întâlnire pentru marți, 9 iulie, la prânz”.

„Din punct de vedere legal, compania TAROM nu are înregistrat vreun conflict de muncă. Este în același timp o situație specială de presiune și într-un context în care compania TAROM se află în plin proces de restructurare. Compania a arătat deschidere, chiar dacă nu este în desfășurare un proces de negociere a contractului colectiv de muncă. sunt doar discuții normale între colectivul de angajați și management pentru rezolvarea acestor probleme fie operaționale , fie de salarizare. A fost programată o nouă întâlnire pentru marți, 9 iulie, la prânz”, a spus Alexandru Anghel, purtător de cuvânt TAROM. scrie europafm.ro.

Leave A Reply

Your email address will not be published.