blank

Malta elimină regulile de intrare COVID-19, din 25 iulie!

0 651

Autoritățile malteze au anunțat că țara va renunța la restricțiile de intrare COVID-19, din 25 iulie. Potrivit portalului oficial de călătorii al Maltei, Visit Malta, începând cu 25 iulie, tuturor călătorilor li se va permite intrarea fără restricții. Aceasta înseamnă că Malta nu va mai cere călătorilor să prezinte un certificat de vaccinare, recuperare sau testare la sosire.

„Începând cu 25 iulie 2022, persoanele care călătoresc în Malta fără un certificat de vaccin sau certificat de recuperare nu trebuie să prezinte un test PCR/Rapid negativ înainte de a ajunge în Malta”, se arată în declarația Visit Malta.

Până pe 25 iulie, când această decizie intră oficial în vigoare, toți călătorii trebuie să aibă un certificat digital COVID UE sau un certificat de recuperare în urma infectării COVID sau un test PCR / RAPID negativ pentru COVID. În plus, aceste certificate trebuie să îndeplinească regulile de valabilitate. Regula se aplică tuturor persoanelor cu vârsta peste 12 ani.

Malta intenționează să renunțe la regulile de intrare, în ciuda creșterii cazurilor de infecție cu COVID pe întreg continentul european. Organizația Mondială a Sănătății arată că Malta a înregistrat 3.769 de noi cazuri de infecție cu coronavirus în ultimele șapte zile.

Leave A Reply

Your email address will not be published.