Mai mult divertisment la bordul aeronavelor British Airways

0 384

Luna decembrie vine cu un cadou inedit de la British Airways. Transportatorul aerian britanic prelungeşte timpul vizionării filmelor la bordul aeronavelor. Începând cu 1 decembrie, pasagerii vor putea urmări filmele, programele TV sau selecţia muzicală din momentul în care s-au urcat la bordul avionului şi până ajung la destinaţie.

Va fi actualizată şi lista filmelor disponibile pentru vizionare. Din decembrie, pasagerii vor putea urmări Ice Age: Continental Drift, Brave, Happy Feet, Megamind, Matilda, The Bourne Legacy, The Expendables 2 şi Din dragoste pentru Roma.

Până acum British Airways îşi deschidea sistemul de divertisment după ce aeronava decola şi erau transmise mai multe anunţuri către pasageri. Sistemul era oprit cu 15-20 de minute înainte de aterizare.

Autoritatea pentru Aviaţie Civilă a dat undă verde pentru prelungirea intervalului de timp în care este disponibil sistemul de divertisment, dar doar pentru cursele lungi.

British Airways a făcut publică şi lista celor mai vizitate filme în 2011. În topul filmelor vizionate anul trecut se regăsesc: The Avengers, Best Exotic Marigold Hotel, Prometheus, Dark Knight Rises, Snow White and the Huntsman.

În următorii cinci ani, British Airways va investi peste 5 miliarde de lire sterline în aeronave noi, dar şi în upgradarea cabinelor şi a lounge-urilor. Preţul biletelor de avion este un factor decisiv în alegerea companiei aeriene, dar foarte mulţi pasageri au început să ţină cont de sistemul de divertisment şi chiar de servirea de la bordul aeronavelor.

Leave A Reply

Your email address will not be published.