blank

Madrid – San Pedro Sula, Honduras, cu Air Europa, din 26 aprilie 2017

Pe 26 aprilie 2017, Air Europa a operat primul zbor spre San Pedro Sula, deschizând prima punte aeriană între Spania și Honduras!

0 1.990

Pe 26 aprilie 2017, președintele Air Europa, Juan Josè Hidalgo, împreună cu ambasadorul Honduras în Spania, Norma Gracia, și directorul Aeroportului Adolfo Suàrez Madrid-Barajas, Elena Mayoral, au inaugurat zborurile Air Europa spre San Pedro Sula, Honduras.

Madrid – San Pedro Sula, Honduras, cu Air Europa

Aeronava Airbus A330-200 a decolat la ora 23:55 de la Madrid. La sosirea pe Aeroportul Internațional Ramòn Villeda Morales, a fost primit de președintele Honduras, Juan Orlando Hernandéz, împreună cu alte oficialități.

Președintele Air Europa, Juan José Hidalgo, se declară mulțumit de acest nou „parteneriat“. Air Europa este prima companie din Europa cu zboruri directe între Spania și Honduras.

Este operat un zbor săptămânal, cu plecare din Madrid în ziua de joi, după următorul orar:

UX015 Madrid 23:55 – 03:00+1 San Pedro Sula
UX016 San Pedro Sula 10:25 – 05:15+1 Madrid

Cu Honduras, Air Europa ajunge la o rețea de 20 de destinații în America, poziționându-se tot mai mult ca operator de legătură între Europa și continentul american. În prezent, transportatorul Air Europa leagă aeroportul din Madrid de Caracas, Bogotá, Guayaquil, Cordoba, Lima, Santa Cruz de la Sierra, Salvador de Bahia, Sao Paulo, Montevideo, Asuncion și Buenos Aires, precum și de New York, Miami, Havana, Cancun, Punta Cana, San Juan, Santo Domingo și, din luna iunie 2017, Boston.

Leave A Reply

Your email address will not be published.