blank

Lumea noastră este a ta! – Să călătorim! – un interviu exclusiv Coral Travel

0 1.428

Începând cu 2023, pe piața din România își face intrarea Coral Travel, parte a Coral Travel Group (OTI Holding), o nouă agenție de turism touroperatoare. Cu peste 30 de ani de experiență pe piața globală de ospitalitate, Coral Travel Group (OTI Holding) activează în diferite sectoare precum operațiunile de touroperare, lanț de agenții de turism, cazare, servicii de inbound, centru de management al destinației, consultanță în securitate, tehnologia informației. În toți acești ani, companiile Coral Travel Group au organizat vacanțe pentru peste 30 de milioane de turiști, satisfăcând cele mai diverse așteptări.

Despre serviciile Coral Travel, istorie, obiective și, implicit, așteptările de la piața din România, echipa Airlinestravel a stat de vorbă cu Tetiana Prokopenko – Deputy General Manager.

Sunteți în Coral Travel de 15 ani, haideți să vorbim despre evoluția companiei în ultimii ani din perspectiva dumneavoastră.

Lucrez în cadrul Coral Group de mai bine de 15 ani și am început în Ucraina. La acel moment, compania era abia înființată, eu am fost primul angajat. Mai târziu, am devenit unul dintre cei mai mari touroperatori din Ucraina, cu aproape 400.000 de clienți pe an.

În toți acești ani am contribuit la crearea de noi produse și servicii inovatoare, am asistat la deschiderea sucursalelor în țări și destinații noi, am dezvoltat cea mai mare rețea de franciză de birouri de vânzări. Am organizat diferite evenimente deosebite, am participat la numeroase târguri de turism. La Coral Travel nu încetăm niciodată să ne consolidăm poziția cât mai mult posibil, atât în ceea ce privește produsele digitale, cât și cele offline.

Lumea este într-o continuă schimbare, într-un ritm accelerat. Este foarte important să adaptăm eficient strategia companiei la tendințele pieței și să facem tot ce este necesar pentru a reorienta compania într-o direcție inovatoare. Dacă nu te adaptezi la schimbări, vei rămâne blocat în trecut. Este important să fii deschis schimbărilor, să analizezi tendințele, să gândești cu un pas înainte, să evaluezi riscurile.  

În acest moment, sunt mândră de realizările companiei mele, pentru că viziunea și filosofia ei îmi sunt foarte apropiate și sunt mândră că fac parte din cea mai stabilă și de încredere companie pentru clienți, parteneri de afaceri și echipă.

În perioada 23.02-26.02.2023 a avut loc Târgul de Turism al României 2023 – cel mai mare eveniment din industria turismului. Știm că și Coral Travel a participat pentru prima dată la Târgul nostru de turism.

Coral Travel România și-a început activitatea în România anul acesta și este primul nostru târg de turism la care am participat pe plan local. Suntem axați în principal pe sectorul B2B, de aceea obiectivul nostru principal la târg a fost prezentarea produsului nostru către agențiile de turism.

În plus, am organizat un seminar dedicat specialiștilor din turism, în cadrul căruia am prezentat avantajele parteneriatului, principalele destinații ale Sezonului „Vară 2023” și am organizat o tombolă cu multe cadouri și sejururi gratuite.

În cadrul standului nostru, am avut invitate 20 de hoteluri din principalele destinații de vară: Turcia, Grecia și Egipt. Pentru anul viitor, intenționăm să invităm mai multe hoteluri care să se alăture standului nostru în vederea unei mai bune promovări pe piața românească.

De asemenea, am organizat Grand Opening Party și am sărbătorit împreună cu noii noștri parteneri începutul sezonului estival și lansarea Coral Travel în România. Grand Gala Opening Party a avut loc la Face Convention Center.

Programul evenimentului a inclus prezentări ale companiei, show-uri incendiare susținute de vedete internaționale, mâncăruri gourmet, băuturi premium, program de divertisment, extragere de premii, muzică DJ.

Ne-am bucurat de prezența a peste 380 de invitați la petrecere, printre aceștia numărându-se cele mai bune agenții de turism, bloggeri, hotelieri, parteneri de afaceri, reprezentanți ai companiilor aeriene, membri ai corpurilor diplomatice etc. 11 cadouri valoroase au fost oferite agențiilor, prin tragere la sorți.

Brandul dumneavoastră are o tradiție îndelungată de excelență în turism. Spuneți-ne mai multe despre asta, despre istoria din spatele ei, despre reputație.

Coral Travel face parte din Coral Travel Group (OTI Holding) și operează în prezent în 13 țări.

Prima companie din cadrul Coral Travel Group a fost înființată în 1992, ca operator incoming în Turcia – Odeon Tours. Acum, Coral Travel Group este una dintre cele mai mari companii internaționale din industria ospitalității globale, care are 37 de companii în 22 de țări, cu o echipă este de 4.300 de angajați de 25 de naționalități.

Anul trecut, Coral Travel Group (OTI Holding) a sărbătorit cea de-a 30-a aniversare. Este un grup de companii care activează în toate sectoarele industriei ospitalității și care deservesc toate ramurile turismului, cum ar fi tur-operare, lanț de agenții de turism, cazare, servicii inbound, servicii complete de management al destinației, consultanță în domeniul securității, tehnologie informatică.

Oferă servicii pentru mai mult de 3 milioane de turiști într-un an și aproximativ 30 de milioane de turiști în 30 de ani. Filosofia principală a Coral Travel Group este aceea de a oferi servicii de înaltă calitate tuturor clienților noștri pentru orice buget, nu contează dacă este vorba de vacanțe la prețuri reduse, standard sau de lux, fără a face niciun compromis în ceea ce privește calitatea serviciilor.

Prin ce se diferențiază Coral Travel de alte branduri?

Principala diferență este aceea că suntem atât un touroperator de incoming, cât și un touroperator de outgoing. Așadar, ne consiliem clienții de la începutul căutării unei vacanțe. Acordăm o atenție deosebită calității serviciilor noastre.

De la aeroportul de plecare, transferul și întâlnirea cu clienții noștri, în aeroportul de sosire. Luăm în considerare toate detaliile. Suntem atenți la toate aceste nuanțe și este ușor să controlăm fiecare pas dacă suntem într-un singur grup de companii, același management, aceleași standarde și aceeași echipă.

Coral Travel are două concepte unice: Sun Family Club și Coral Elite Service.

Pentru vacanțele cu copiii, alegerea hotelului este foarte importantă. Conceptele de familie trebuie să ia în considerare o mulțime de nuanțe importante. În primul rând, pentru a face parte din acest concept, hotelurile trebuie să respecte cu strictețe standardele Coral Travel. Aici vorbim despre calitatea mâncării, pentru că dorim sa oferim mâncare sănătoasă pentru copii, dar și de standardele pentru locurile de divertisment, începând de la covoare ecologice și jucării, până la piscine și alte locuri de joacă în aer liber care trebuie să fie acoperite cu corturi, pentru că în destinațiile de vară este foarte cald și copiii trebuie să fie protejați. Ținem cont de toate detaliile.

De asemenea, avem în vedere un program de divertisment de 14 zile pentru diferite grupe de vârstă, unde am împărțit copiii în patru grupe de vârstă și unde pedagogi profesioniști cu educație specială au grijă de ei.

Avem un program unic de 14 zile pentru copii de la 6 luni, până la adolescenți de 16 ani, care combină activități educaționale și de divertisment – ei au în fiecare zi diferite teme de joacă și divertisment și învață ceva nou. Simbolul Sun Family Club este veverița Sunny pe care toată lumea a putut să o vadă la Târgul de turism.

Sun Family Club

În cadrul conceptului Coral Elite Service, oferim o colecție de hoteluri de lux, și anume 402 hoteluri din 14 țări. Acest concept include un tip special de transfer, un birou individual la aeroport și o abordare individuală a oaspeților noștri.

În ceea ce privește diferențele noastre față de ceilalți, aș dori să menționez, de asemenea, că avem propria noastră companie de incoming, proprii noștri ghizi, propria noastra flotă de transport (autocare, microbuze și mașini), propriul nostru sistem de operare, mă refer la organizarea excursiilor, sistemul de call center pentru clienți etc. 

Totul se află sub controlul nostru. Este un beneficiu semnificativ pentru clienți și pentru revânzători. În plus, compania noastră de incoming din Turcia – Odeon Tours – a obținut numeroase certificate de calitate, de exemplu ISO 10002 Sistemul de management al satisfacției clienților, ISO 39001 Sistemul de management al securității traficului rutier și altele care dovedesc că oferim servicii de înaltă calitate clienților noștri.

Foto Travel

Care este planul dumneavoastră pentru România…

În acest prim an, vom organiza pachete turistice pentru patru destinații principale de vară – Turcia (Antalya, Bodrum), Grecia (Heraklion, Rodos), Egipt (Hurghada, Sharm-El-Sheikh), Tunisia (Enfida).

Coral Travel va avea zboruri charter din București și 6 orașe mari – Cluj, Timișoara, Craiova, Oradea, Suceava și Iași. Va exista un sprijin permanent pentru agenți din partea echipei noastre experimentate de la sediul central din București și a reprezentanților din regiuni.

Punem la dispoziția clienților noștri hotelurile și resorturile Coral Group care sunt administrate de Coral Travel Group.  Este vorba de hoteluri proprii și hoteluri care funcționează conform standardelor, acestea fiind un număr mare de hoteluri exclusiviste de diferite categorii și concepte de vacanță.

De asemenea, avem numeroase hoteluri de calitate cu prețuri bune datorită puterii generate de Coral Travel Group și de volumul general de vânzări, pentru a obține cele mai bune condiții contractuale și plus valoare pentru clienții noștri, în fiecare țară.

Luna trecută am deschis vânzările către agenții. Oferim condiții speciale pentru plăți: prima plată este de doar 20% din prețul total. Pentru destinația Turcia vom oferi posibilitatea de a rezerva pachete la clasa business. Vor fi disponibile două aeroporturi din București, Băneasa – Aurel Vlaicu și Otopeni – Henri Coandă, pentru a putea alege cel mai potrivit zbor. În timpul sezonului, vom pune la dispoziție și mai multe posibilități. Deocamdată, am oferit deja promoția 2+2 =2 și bonusurile Coral Elite.

De asemenea, aș dori să menționez că 90% din software-ul pe care îl folosim este realizat de propria noastră companie IT. Suntem întotdeauna flexibili și orientați spre dezvoltarea în domeniul IT. Intenționăm să oferim posibilitatea distribuitorilor și clienților noștri de a face rezervări de pachete combinate, adică zboruri GDS plus diferite hoteluri din întreaga lume. Am integrat mari hub-uri internaționale, cum ar fi Hotelbeds, Expedia etc. De aceea, va fi o mare oportunitate de a crea online orice pachet turistic în mai mult de 90 de destinații din lume. 

Foarte curând vom prezenta pe piață oferta noastră specială – Summer Collection – care va include cele mai bune hoteluri și condiții speciale de care vor beneficia agențiile și clienții. De asemenea, în acest sezon vor fi lansate o mulțime de oferte și campanii promoționale atractive. Vă rugăm să urmăriți site-ul nostru https://www.coraltravel.ro/, paginile de social media și să vă rezervați vacanța de vară cu Coral Travel.

Date de contact Coral Travel

Contactele noastre:

Prezența pe Social Media

Sediul central: Global City Business Park, Șoseaua București Nord 10, Clădirea O23, București

Leave A Reply

Your email address will not be published.