Lufthansa va zbura spre destinatii exotice de la baza din Frankfurt, in sezonul de vara 2021.

0 1.244

Lufthansa continuă să-și extindă oferta turistică de la Frankfurt pentru vara anului 2021. Șase noi destinații lung-curier sunt acum disponibile pentru rezervări. 



Începând cu 29 martie, vor exista 3 zboruri săptămânale pe ruta Frankfurt – Punta Cana (Republica Dominicană). Începând cu 31 martie, vor fi 2 zboruri săptămânale pe ruta Frankfurt – Mombasa (Kenya) și pe ruta Frankfurt – Zanzibar ( Tanzania). Începând cu 3 iunie, Lufthansa oferă o altă premieră: 3 zboruri săptămânale de la Frankfurt spre Anchorage, Alaska (SUA) .

În plus, destinațiile de vacanță atractive Mauritius și Malé – Maldive vor fi disponibile și în sezonul estival 2021, nu doar în sezonul de iarnă 2020-2021.

Zborurile de la Frankfurt spre Punta Cana, Anchorage și Mauritius sunt în cooperare cu Eurowings și sunt operate de Brussels Airlines. Acestea pot fi rezervate atât prin lufthansa.com, cât și prin eurowings.com. 

Zborurile de la Frankfurt spre Malé, Mombasa și Zanzibar sunt operate de Lufthansa. Aceste zboruri pot fi rezervate numai prin intermediul site-ului lufthansa.com.

Zborurile pot fi rezervate începând de astăzi, 1 octombrie.

Leave A Reply

Your email address will not be published.