Blue Air anunta 4 noi destinatii de vacanta pentru vara lui 2021. Vezi care sunt!

0 6.125

Blue Air a introdus zboruri directe din București către HERAKLION (Grecia), ZAKYNTHOS (Grecia), RHODOS (Grecia) și OLBIA (Italia) în programul de vară 2021. Zborurile sunt deja disponibile pentru rezervare pe site-ul flyblueair.com, iar prețurile încep de la 49 euro / segment.

Blue Air introduce în Orarul de Vara 2021 noi destinații de vacanță, incluzând în programul de zbor patru dintre cele mai populare insule mediteraneene: Creta, Zakynthos, Rodos și Sardinia.

Pasagerii Blue Air își pot plănui deja mult-așteptata vacanță pe o insula de vis, alegând unul dintre cele 146 de zboruri directe între București și Heraklion, Zakynthos, Rodos sau Olbia. Blue Air va opera două frecvențe pe săptămână pe aceste rute în perioada 15 mai – 12 octombrie 2021.

Sperăm că, prin introducerea acestor zboruri, am reușit să le facem o bucurie tuturor pasagerilor noștri care iubesc vacanțele pe litoral și care visează să exploreze aceste adevărate paradisuri estivale. Experiența petrecerii unui sejur pe o insula mediteraneeană este una cu totul specială, iar echipa Blue Air își propune să ofere românilor prilejul de a-și îndeplini visul descoperirii unor destinații inedite și de a-și relua planurile de vacanță pe care au fost nevoiți să le amâne anul acesta.” spune Oana Petrescu, CEO Blue Air.

Leave A Reply

Your email address will not be published.