A fost livrat primul Boeing 737 MAX 8 Aerolíneas Argentinas

La finalul lunii noiembrie, a fost livrat primul Boeing 737 MAX 8 Aerolíneas Argentinas. Compania aeriană cu baza la Buenos Aires este primul operator din America Latină cu acest tip de avion în flotă.

0 26

La finalul lunii trecute, Aerolíneas Argentinas a recepționat primul Boeing 737 MAX 8 din flotă. O săptămână mai târziu, acesta a operat și primul zbor comercial pe ruta Buenos Aires – Mendoza.

boeing-737-max-8-Aerolineas-Argentinas

Boeing 737 MAX 8 Aerolíneas Argentinas

În ultimii 2 ani, Aerolíneas Argentinas a înregistrat o creștere semnificativă a traficului de pasageri. În 2017, traficul de pasageri Aerolíneas Argentinas a crecsut cu aproximativ 22% față de 2015.

Pentru a susține această creștere, Aerolíneas Argentinas a decis să preia 12 aeronave Boeing 737 MAX 8. Acestea vor fi folosite pe zboruri regionale, iar din 2018 vor intra și pe zborurile spre Caraibe.

La Mare cu Avionul

Aeronavele Boeing 737 MAX 8 alese de Aerolíneas Argentinas vor veni configurate cu 170 de locuri, iar autonomia de zbor va fi de maxim 6510 kilometri.

S-ar putea sa-ti placa si

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Translate »