fbpx Lufthansa Group va oferi 85 de zboruri suplimentare spre Rusia, în perioada World Cup 2018

Lufthansa Group va oferi 85 de zboruri suplimentare spre Rusia, în perioada World Cup 2018

În perioada Campionatului Mondial de Fotbal, care va avea loc între 14 iunie și 15 iulie, Lufthansa Group va oferi 85 de zboruri suplimentare spre Rusia. Pe 12 iunie, Lufthansa va transporta echipa națională a Germaniei la Moscova.

0 202
Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul intarziat sau anulat. Poti avea dreptul pana la 600€.

Ne despart mai puțin de 2 luni până la fluierul de start al Campionatului Mondial de Fotbal 2018, care va avea loc în Rusia. În perioada 14 iunie – 15 iulie, 32 de echipe naționale de fotbal se vor lupta pentru cel mai râvnit trofeu.

85 de zboruri suplimentare spre Rusia

În perioada 1 iunie – 31 iulie, Lufthansa Group va oferi 85 de zboruri suplimentare spre Rusia. Lufthansa va oferi mai multe zboruri spre Moscova (Domodedovo). Frecvența zborurilor din Frankfurt vor crește de la patru la șase pe zi, iar de la München va crește de la două zboruri la patru zboruri zilnice.

Rezultă că fanii fotbalului vor avea 18 000 de locuri suplimentare față de numărul standard. Tot în această perioadă, un Airbus A330 va opera zborurile LH1440 și LH1441, pe ruta Frankfurt – Moscova. În funcție de configurația aeronavei, pasagerii vor avea până la 255 de locuri, dintre care 42 de locuri la clasa Business. În plus, pasagerii vor avea un program vast de divertisment: peste 160 de filme, peste 250 de opțiuni TV, peste 200 de albume muzicale.

În timpul zborului, pasagerii pot urmări meciurile de la Campionatul Mondial de Fotbal, care vor fi difuzate prin canalele Live TV.

Vă reamintim că Lufthansa este partener German Football Association (DFB), iar pe 12 iunie va transporta echipa națională germană de la Frankfurt la Aeroportul Vnukovo, Moscova.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.