Lufthansa Group amână reluarea zborurilor până pe 17 mai 2020

0 4.452

Din cauza restricțiilor de călătorie, care sunt încă valabile în multe țări din Europa, dar și în toată lumea, Lufthansa Group a decis să amâne reluarea zborurilor până pe 17 mai 2020. Inițial, termenul era setat pentru 3 mai 2020.

Începând de astăzi, 16 aprilie, anulările suplimentare pentru perioada 4 mai și 17 mai vor fi implementate succesiv, iar pasagerii afectați vor fi informați cu privire la schimbări.

Lufthansa Group amână reluarea zborurilor

Lufthansa va continua să opereze zborurile de bază și urgențele. În total, sunt programate 15 zboruri pe săptămână din Frankfurt spre: Newark și Chicago (SUA), Sao Paulo (Brazilia), Bangkok (Thailanda) și Tokyo (Japonia). Cele trei conexiuni săptămânale spre Montreal (Canada) vor fi anulate.

În plus, Lufthansa va opera în continuare 42 de conexiuni zilnice de la hub-urile sale din Frankfurt (36 de conexiuni) și Munchen (6 conexiuni) către cele mai importante orașe din Germania și Europa.

De asemenea, SWISS va oferi 3 zboruri săptămânale spre Newark (SUA) din Zurich și Geneva. Dar și o serie de zboruri de bază spre destinații din Europa.

Eurowings va continua să ofere servicii de bază din Düsseldorf, Hamburg, Stuttgart și Köln. Va opera un program operațional restrâns spre destinații din Germania și Europa.

Pe lângă serviciile programate în mod regulat, companiile aeriene din Grupul Lufthansa (Lufthansa, Austrian Airlines, SWISS, Brussels Airlines, Eurowings și Edelweiss) au operat peste 300 de zboruri speciale de repatriere începând cu 13 martie. Au fost transportați aproximativ 60.000 de pasageri spre țările de origine: Germania, Austria, Elveția și Belgia. Alte 45 de zboruri de repatriere sunt programate în viitorul apropiat.

Pasagerii afectati de zborurile anulate vor putea converti toata contravaloarea biletelor in voucher de calatorie. Pot sa programeze până la 31 august 2020 urmatoarea calatorie, care poate fi efectuată până cel tarziu la 30 aprilie 2021. Dar daca vor dori sa calatoreasca mai devreme, pana la 31 decembrie 2020, vor primi si o reducere de 50 EURO pentru fiecare rezervare. Acest lucru poate fi obținut sub forma unui voucher.

Leave A Reply

Your email address will not be published.