LOT introduce al patrulea zbor zilnic pe ruta București – Varșovia!

0 1.308

LOT Polish Airlines crește frecvența zborurilor pe ruta București – Varșovia, la patru zboruri zilnice. Noua rotație va fi operată de șase ori pe săptămână, în zilele de luni, marți, miercuri, joi, sâmbătă și duminică, conform programului de mai jos:

LO 640 Bucuresti 08:20 – 09:10 Varsovia
LO 639 Varsovia 20:20 – 23:10 Bucuresti

Lansarea frecventei suplimentare va aduce plus valoare rețelei de zboruri LOT, luand în considerație atât orarul optim de zbor cât și o nouă posibilitate oferită pasagerilor, care doresc să călătorească dus-întors în aceeași zi.

De asemenea, programul de zbor a fost planificat astfel încât să asigure conexiuni optime via Varșovia către o serie de destinații din Țările Baltice, Statele Unite sau Coreea de Sud.

Varșovia, o destinație ideală de city break

Varșovia este o destinație ideală de city break. Printre atracțiile turistice din Varșovia nu trebuie ratat Orașul Vechi, cu palatul, bisericile și castelele sale. Puteți profita de activitățile culturale impresionante ale orașului și vă puteți satisface papilele gustative cu diferite preparate culinare poloneze. În Varșovia veți găsi și numeroase pub-uri, baruri și vinării. Varșovia este una dintre cele mai frumoase capitale ale Europei Centrale!

Leave A Reply

Your email address will not be published.