blankblank

Linia expres 784, pe ruta Piața Unirii București – Aeroport Otopeni, a fost desființată (update)

0 8.259

Update: Linia expres 784 a fost desființată!

Din 13 septembrie 2018, RATB s-a rebranduit în STB. Rutele nu au fost modificate, însă au suferit câteva schimbări de orar. Au apărut și rute noi. Dacă până în 2018 existau 2 linii expres spre Aeroportul Internațional Henri Coandă, iată că din 2019 sunt 4 astfel de linii.

Mai jos aveți câteva informații despre linia expres 784, pe ruta Piața Unirii București – Aeroport Otopeni. Este o rută nouă, lansată în primăvara acestui an.

Traseu Linia expres 784

După cum se poate observa, linia expres 784 are un traseu asemănătoru cu linia expres 783 pe segmentul de dus. Sunt 11 stații pe direcția Piața Unirii – Aeroport Otopeni și 13 stații pe direcția Aeroport Otopeni – Piața Unirii.

La retur, linia expres 784 merge pe traseu comun cu 783 până la Piața Victoriei. Apoi coboară pe Calea Victoriei și are stație la Bd. Dacia, Piața Revoluției, Grădina Cișmigiu, Piața Mihail Kogălniceanu. Ajunge pe Calea 13 Septembrie și capăt de linie la Piața Unirii II.

traseu-linia-expres-784-piata-unirii-aeroport-otopeni

Orar linia expres 784

Mai jos aveți și orarul linia expres 784, pe ruta Piața Unirii – Aeroport Otopeni – Piața. Circulă ceva mai rar față de linia 783. Nu este linie de noapte. O călătorie costă 3.5 lei, indiferent de oră.

Puteţi cumpăra călătorii de la centrele STB, care se găsesc în majoritatea staţiilor. La aeroport, în staţia de la Sosiri, aveţi şi automate pentru bilet, dar şi ghişeu de unde puteţi să solicitaţi şi informaţii suplimentare.

Vedeți mai multe informații despre liniile expres STB:

Mai multe informații pe site-ul STB!

Leave A Reply

Your email address will not be published.