Linia expres 782, pe traseul Mall Baneasa – Aeroport Otopeni

0 253

De la 1 ianuarie 2019, STB (Societatea de Transport București), fosta RATB (Regia Autonomă de Transport București), a lansat linia expres 782. Aceasta leagă Complexul Comercial Băneasa (Mall Băneasa) de Aeroportul Henri Coandă Otopeni, București.

Ți-a întârziat avionul mai mult de 3 ore sau ți-a fost anulat zborul? Ai putea avea dreptul la o despăgubire de până la 600€!Solicită despăgubirea pentru anularea sau întârzierea zborului!

Noua linie expres 782 are următorul traseu: Complex Comercial Băneasa, Primăria Otopeni, Aeroport Otopeni Plecări, Aeroport Otopeni Sosiri.

Orar linia expres 782

Prețul unei călătorii este de 3.5 lei, la fel ca la toate liniile expres STB. Spre Aeroportul Otopeni mai sunt și: linia expres 783 și linia expres 780.

La Complexul Comercial Băneasa este capătul mai multor linii STB, generând astfel o conexiune mai bună cu restul Bucureștiului. Însă rămâne de văzut cât de mult se justifică linia expres 782.

Și dacă tot se dorește o conexiune mai bună între punctele cheie din București și Aeroportul Otopeni, am aprecia foarte mult dacă și autobuzele ar fi modificate pentru aceste linii expres. Ar trebui să fie prevăzute cu zone pentru depozitat bagajele.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Translate »