Lagardère Travel Retail deschide primele sale magazine Duty Paid în România

0 138

Grupul Lagardère Travel Retail, prezent în România cu branduri precum Inmedio, So! Coffee, Relay, 1 Minute și Hub Convenience, deschide primele sale magazine Duty Paid din România, în urma câștigării licitației publice organizate de către Compania Națională Aeroporturi București (CNAB).

Licitația a avut ca obiect închirierea unei suprafețe de circa 2.000 de metri pătrați în incinta Aeroportului Internațional Henri Coandă – Otopeni, cu destinația de Duty Paid, presă și alte tipuri de accesorii sau suveniruri de călătorie, pentru o perioadă de 10 ani, scrie profit.ro.

Ca rezultat al acestei proceduri, care a luat în considerare atât oferta financiară, cât și cea calitativă, veniturile CNAB rezultate din închirierea acestor spații comerciale ar urma să crească de cel puțin trei ori. Lagardère Travel Retail va deschide magazinele etapizat, urmând ca până în luna noiembrie să fie finalizate lucrările de renovare și modernizare a tuturor spațiilor.

Lagardere Travel Retail își extinde portofoliul de activități din România și pe segmentul Duty Paid prin intermediul Aelia, brandul său care numără circa 150 de magazine în întreaga lume.

Lagardère Travel Retail operează peste 5.120 de magazine în aeroporturi, gări și alte platforme, în 42 de țări, și a generat vânzări de 6,6 miliarde de euro în 2023.

Leave A Reply

Your email address will not be published.