La revedere, 2019! Bine ai venit, 2020!

0 564

Incheiem încă un an pe plus. Și pentru acest lucru VA MULTUMIM pentru că ați fost cu ochii pe noi și ne-ați citit articolele. 2019 a fost un an greu, cu multe provocări pentru proiectul AirlinesTravel. Dar ne bucurăm pentru că am reușit să trecem peste toate hopurile și iată-ne în prag de 2020 mai încrezători în forțele noastre și mai energici. Iar energia de a trece peste hopuri a venit de la voi, cei ce ne citiți mereu și sunteți alături de noi.

Conform cifrelor oferite de Google Analytics, încheiem 2019 pe plus 10% la vizitatori unici față de 2018. Totodată, comunicatatea AirlinesTravel a crescut și pe Facebook, ajungând la aproximativ 27 000 de iubitori de aviație, avioane și călătorii.

La revedere, 2019!

În 2019, site-ul airlinestravel.ro a fost accesat de peste 360 000 de unici, care au generat peste 580 000 de vizite și au răsfoit aproximativ 1 892 000 de pagini.

Am scris peste 600 de articole: știri, editoriale, informații despre companii aeriene, avioane, aeroporturi, promoții la bilete de avion și multe altele. Am realizat și o scurtă retrospectivă 2019 a celor mai accesate articole. Am scris și despre câteva filmulețe interesante din aviatie, memorabile. Dar toate acestea nu ar fi fost posibile fără voi.

Prin intermediul acestui articol vreau să le mulțumesc tuturor celor ce au crezut în noi și sunt parte din acest proiect. Vă mulțumesc vouă, cei ce ne citiți frecvent. Voi sunteți cei ce ne motivați și ne dați energie. Vă mulțumesc prieteni parteneri: ASUS Romania, Travelport Romania, Travel Communication Romania, inBagaj.ro, Paradis Vacante de Vis, Paradise Travel Agency, Europa Travel, MyPal.travel, Lucky Sirius Tours, AirHelp, Flight Claim și tuturor celor ce ași fost alături de noi.

Și nu în ultimul rând, le mulțumesc prietenilor apropiați și familiei pentru că sunt alături de mine și de Airlinestravel. 2020 se anunță a fi un an interesant, cel puțin conform planului așternut pe hârtie. Dar toate la timpul lor! SURPRIZE!!!

La revedere, 2019! Bine ai venit, 2020!

Leave A Reply

Your email address will not be published.