blank

La mulți ani, TAROM! 64 de ani de zboruri la înălțime

În urmă cu 64 de ani, se semna actul care avea să marcheze începutul celui mai recunoscut brand românesc din ultima sută de ani: Transporturile Aeriene Române.

0 714

Astăzi, 18 septembrie 2018, TAROM împlinește 64 de ani de la înființare. În 64 de ani de existență, TAROM a avut onoarea să transporte personalități iconice ale istoriei contemporane. Un exemplu concludent este Papa Ioan Paul al II-lea, care a vizitat pentru prima oară România în 1999, sosind la București la bordul unei aeronave TAROM.

Acestui exemplu i se alătură numeroși șefi de stat și de guverne, artiști de renume mondial, sportivi de performanță. Numele TAROM se identifică cu excelența și performanța românească.
Compania TAROM aparține tuturor românilor. Peste o sută de milioane de pasageri au călătorit cu TAROM în 64 de ani de existență. Primele amintiri de “zbor” sunt întipărite în memoria românilor cu literele TAROM.

64 de ani de istorie TAROM – retehnologizarea companiei

Anul 2018 este anul schimbării și reinventării TAROM. În 2018, a raportat primele luni consecutive pe plus, un progres pentru transportatorul național. În 2018, TAROM lansează prima aplicație mobilă din istoria companiei și în același timp va fi implementat primul Client Relations Manager din TAROM.

În mai puțin de o săptămână va fi activat un sistem integrat de relații cu clienții, un call center activ și conturi personale pentru toți pasagerii. TAROM promovează o nouă paradigmă comercială, implementează unelte noi de vânzări și performanță, totul pentru a redeveni o companie prietenoasă cu pasagerii.

64 de ani TAROM, sărbătorim împreună

Alături de Radio România Actualități și împreună cu toți ascultătorii, TAROM dorește să marcheze împlinirea vârstei de 64 de ani prin lansarea unui concurs: săptămâna TAROM. Zilnic, ascultătorii RRA pot câștiga un bilet dus-întors, gratuit, pe oricare dintre rutele pe care operează TAROM. Tot ceea ce trebuie să facă este să sune la Radio România Actualități și să răspundă la o întrebare simplă: ”Ce reprezintă TAROM pentru dumneavoastră?”. Câștigătorii vor fi contactați de Compania TAROM. Succes tuturor!

Ce înseamnă TAROM pentru voi?

Leave A Reply

Your email address will not be published.