La Compagnie se întoarce la New York și lansează noi rute spre Tel Aviv și Milano

0 645

Compania aeriană La Compagnie Boutique Airline a reluat zborurile între Paris și New York și a anunțat lansarea a două rute noi. Prima rută va fi între Paris-Orly și Tel Aviv, iar cealaltă va fi un zbor direct între Milano de New York Newark. Cele doua rute vor fi operate cu aeronave de tip Airbus A321neo.

Înființată din martie anul trecut, compania aeriană franceză „100% Business Class” a reluat zborurile între baza sa din Paris-Orly și aeroportul Newark-Liberty, cu două zboruri săptămânale operate de aeronave A321neo cu 76 de pasageri în locuri spațioase la clasa Business. Frecvența Zborurilor va crește și va ajunge la patru zboruri pe săptămână în luna iulie și cinci zboruri pe săptămână în luna august, apoi un zbor zilnic în luna septembrie. Serviciul pe această rută a fost reluat oficial pe 12 iunie 2021, primele patru zboruri fiind „fully booked”.

La Compagnie va relansa și ruta sezonieră spre Newark, începând cu 2 iulie, ce va decola de la Nisa, de pe Coasta de Azur. Vor fi trei rotații săptămânale disponibile până la sfârșitul lunii septembrie.

New York Newark – Tel Aviv cu La Compagnie

În perioada 21 iulie – 30 octombrie, La Compagnie va opera trei zboruri pe săptămână între Newark și Aeroportul Tel Aviv-Ben Gurion, cu o escală de o oră și jumătate la Paris.

New York Newark 19:00 – 08:40 +1 Paris Orly 10:10 – 15:40 Tel Aviv – miercuri, sâmbătă și duminică
Tel Aviv 05:10 – 09:00 Paris Orly 10:30 – 13:00 New York Newark – luni, marți și vineri

Compania va concura pe ruta dintre Paris și Tel Aviv cu Air France, Arkia, easyJet, El Al și low-costul Transavia. „În ultimele săptămâni, am văzut o creștere a cererii spre Israel din Statele Unite. Produsul nostru 100% Smart Business Class este soluția ideală pentru clienții și credem cu tărie că aceasta este o oportunitate pentru compania noastră aeriană de a-și moderniza programul de vară.”, a explicat Christian Vernet, Președintele La Compagnie, într-un comunicat de presă.

New York Newark – Milano cu La Compagnie

Din 29 noiembrie, La Compagnie va opera patru zboruri directe pe săptămână între New York Newark și Milano-Malpensa

New York Newark 21:50 – 12:15 +1 Milano – luni, joi, sâmbătă și duminică
Milano 13:35 – 17:10 New York Newark – luni, marți, vineri și duminică

Pe această rută, compana aeriană va concura direct cu United Airlines și indirect cu Alitalia, American Airlines, Delta Air Lines și Emirates Airlines (care operează zboruri spre și dinspre New York JFK).

Leave A Reply

Your email address will not be published.