blank

Korean Air introduce noul A321neo cu scaune business ce se pot întinde complet

0 455

Korean Air a recepționat recent noul Airbus 321neo, pe care îl va introduce în serviciul operațional începând din decembrie. A321neo Korean Air este echipat cu scaune complet plate în clasa business, fiind prima companie aeriană coreeană care oferă această caracteristică pe o aeronavă cu un singur culoar.

Prima aeronavă din familia A320 a companiei Korean Air este o aeronavă cu un singur culoar, cu un total de 182 de locuri și va opera în mare parte pe rute pe distanțe scurte, inclusiv Asia de Sud-Est, China și Japonia. Opt locuri sunt la Business, în timp ce 174 de locuri sunt la Economic.

blank
A321neo Korean Air – clasa business

A321neo Korean Air va oferi o experiență plăcută în timpul zborului, pasagerii având mai mult confort și chiar internet la bord și sisteme avansate de divertisment. Internetul la bord va fi disponibil pentru achiziționare pe A321neo din prima jumătate a anului viitor. Pornind de la A321neo, compania aeriană va extinde serviciile de internet la aeronavele nou-introduse.

Scaunele din clasa business sunt echipate cu un monitor personal de 44 cm pentru servicii audio/video la cerere împreună cu un încărcător wireless pentru smartphone.

În clasa economică, clienții se pot bucura de divertisment la bord pe un monitor personal de 33 cm, care este cel mai mare din flotă. Pentru fiecare scaun sunt instalate, de asemenea, o tetiera reglabila si un carlig individual pentru haine.

Leave A Reply

Your email address will not be published.