Koln – o nouă destinaţie pe harta Blue Air

2 291

Blue Air, prima companie de smart flying, cu peste 29 de rute în Europa, anunţă introducerea cursei Bucuresti – Koln (Aeroport Koln Bonn) şi retur în orarul de vară 2014. Biletele pentru această destinaţie au fost puse deja în vânzare.

Zborurile Bucureşti-Koln şi retur vor fi operate în fiecare zi de luni, miercuri şi vineri în perioada 16 iunie – 24 octombrie 2014, iar preţul unui bilet porneste de la 27,90 euro/segment de zbor.

Oraşul medieval Koln este un exemplu perfect de îmbinare a spiritului german cu pofta de viaţă, cultura şi istoria. Turistul poate găsi nu doar numeroase restaurante, baruri şi cluburi renumite, ci şi o multitudine de clădiri vechi, istorice, muzee, monumente şi obiective turistice deosebite.

Aeroportul Koln Bonn are acces direct la reţeaua feroviara de mare viteză, ceea ce oferă pasagerilor o conexiune rapidă cu toată zona de nord a Germaniei, Luxemburg sau Olanda.

Conceptul de “smart flying”, implementat de compania Blue Air în România, se adresează celor care călătoresc des cu avionul, în interes personal sau de afaceri, celor care ştiu că biletele de avion achiziţionate din timp sunt foarte ieftine şi, în special, celor care au învăţat să-şi planifice din timp vacanţele.

Mai mult, în luna decembrie, fie ca doriţi să faceţi cadou un bilet de avion, fie ca veţi călători la cei dragi de Sarbatori, Blue Air v-a pregătit o nouă promoţie: acum ai taxa zero pentru plata biletelor de avion prin transfer bancar sau depunere numerar!

2 Comentarii
  1. […] liniştiti pentru că transportatorul aeriană Blue Air nu este în faliment, ba chiar vine cu rute noi în 2014 şi îşi va mări flota. Să nu uităm că Blue Air a transportat 10 milioane de pasageri în 9 […]

  2. […] 16 iunie 2014, zborul inaugural al rutei Bucureşti – Koln a fost operat de către compania Blue Air şi s-a bucurat de un real succes din punct de vedere al […]

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.