KLM va recruta însoțitori de bord și piloți

0 2.042

În primele 6 luni ale anului 2017, KLM intenționează să recruteze peste 400 de însoțitori de bord (100 pentru KLM Cityhopper) și 100 de piloți.

KLM a reușit să obțină rezultate pozitive în ultimii ani. În același timp, rețeaua operațională a fost extinsă, iar flota modernizată. Avioanele mai vechi au fost pensionate, în timp ce altele noi au fost recepționate.

Insotitori de bord KLM

A renunțat la vechile aeronave McDonnell Douglas MD-11, în schimb a recepționat aeronave Boeing 787-9 Dreamliner. În viitorul apropiat, KLM va retrage și aeronavele jumbo jet – Boeing 747-400. KLM va continua să aplice strategia adoptată pentru că a dat rezultate.

Dar această creștere operațională trebuie susținută cu noi angajări în rândul însoțitorilor de bord și al piloților. În scurt timp va fi lansată o campanie de recrutare a însoțitorilor de bord. Piloții vor fi angajați din rândul celor calificați în cadrul KLM Flight Academy.

Dacă ești interesat să ajungi însoțitor de bord KLM, accesează ”KLM Cabin Attendant” pentru mai multe informații!

S-ar putea sa-ti placa si

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Translate »