Cumperi de la eMAG, FashionDays, elefant.ro, Libris.ro prin link-urile noastre de afiliere și ajuți la finanțarea site-ului airlinestravel.ro. Nu te costă nimic în plus, însă pe noi ne ajută să dezvoltăm acest proiect. Mulțumim!

Zboruri anulate sau întârziate? >>Solicita ACUM despagubiri<< pentru zborul întârziat sau anulat și poți primi până la 600€ despăgubire!

KLM România te trimite la Amsterdam

0 359

KLM Romania a lansat fanilor săi din reţeaua Facebook o nouă provocare. Aceştia sunt invitaţi să descopere atracţiile turistice din Amsterdam prin intermediul aplicaţiei „Explorează Amsterdamul”, bazată pe tehnologia Google Street View, şi să câştige un weekend la Amsterdam pentru doua persoane, la un hotel de 5 stele.

Exploreaza Amsterdamul

KLM Romania sărbătoreşte anul acesta Amsterdam 2013, cel mai important eveniment al anului în Olanda. Cu aceasta ocazie, KLM îşi invită toţi fanii din reţeaua Facebook să participe la un concurs în cadrul căruia pot câştiga un weekend în doi la Amsterdam 2013.

Pentru a participa la concurs, utilizatorii trebuie să acceseze aplicaţia de aici, disponibilă pe pagina de Facebook a KLM Romania – www.facebook.com/klm.ro, şi să găsească cel puţin 3 locaţii din cele 10 atracţii ale Amsterdamului disponibile în aplicaţie. La fiecare locație gasită, concurenții vor da check in pentru a se înregistra timpul făcut și scorul. Jocul va fi punctat în funcţie de timpul mediu necesar de găsire a celor 3 locaţii.

Doar cele mai importante 3 rezultate contează, utilizatorii având posibilitatea de a se juca de un număr nelimitat de ori.

Câştigatorul va fi jucătorul cu cel mai mare punctaj. Concursul se desfaşoară în perioada 21 mai – 23 iunie 2013, iar călătoria se va efectua până pe 31 august 2013.

Premiul include: 2 bilete de avion KLM pe ruta Bucureşti – Amsterdam şi retur, cu toate taxele incluse, 2 nopţi cazare în hotelul Marriott Renaissance Amsterdam şi 2 bilete de intrare la muzeul Hermitage.

Leave A Reply

Your email address will not be published.