KLM a început operarea zborurilor spre Florenţa (video)

0 446

Pe 27 octombrie 2013, KLM a început operarea zborurilor spre Florenţa. Aceasta este a cincea destinaţie spre care zboară KLM în Italia, după Roma, Milano, Veneția și Bologna. Italia este a 4-a piaţă importantă din Europa pentru Air France-KLM.KLM Cityhopper Amsterdam-Florenta
KLM Cityhopper Amsterdam-Florenta

Florenţa, capitala regiunii Toscana şi a provinciei Florenţa, atrage milioane de turişti anual. Oraşul se află pe râul Arno şi este cunoscut pentru istoria şi importanţa sa în Evul Mediu şi în Renaştere, în special pentru arta şi arhitectura sa. Florenţa oferă o gamă largă de colecţii de artă, în special cele găzduite de Palazzo Pitti şi de la Galeria Uffizi. Florenţa este, de asemenea, un centru comercial important, în special pentru moda, design, inginerie şi produse farmaceutice.

KLM Cityhopper Amsterdam-Florenta
KLM Cityhopper Amsterdam-Florenta

Ruta Amsterdam-Florenţa este operată cu două zboruri în zilele de luni, miercuri, vineri, sâmbătă şi duminică şi un zbor în zilele de marţi şi joi.

KLM Cityhopper Amsterdam-Florenta
KLM Cityhopper Amsterdam-Florenta

Zborul KL1641 decolează din Amsterdam la 09:55 şi ajunge în Florența la ora locală 11:55. Zborul de retur KL1642 decolează din Florenţa la ora 12:35 şi ajunge în Amsterdam la ora 14:50. Zborul de seară KL1645 decolează de pe Schiphol la ora 21:00 şi aterizează în Florenţa la 22:55. Zborul de retur KL1638 pleacă din Florenţa la 06:30 şi ajunge la Amsterdam la 08:45. Toate zborurile sunt operate de KLM Cityhopper cu aeronave Embraer E190.

Leave A Reply

Your email address will not be published.