Kiev – Moscova cu Wizz Air Ucraina, din 30 septembrie 2014

0 151

Wizz Air Ucraina a anunţat ruta Kiev – Moscova. Zborurile vor începe pe 30 septembrie şi vor fi operate pe Aeroportul Internaţional Vnukovo, din Moscova, cu o aeronavă nouă Airbus A320. Aeroportul Vnukovo este unul dintre cele mai mari din Moscova şi oferă acces rapid în metropolă.

Ți-a întârziat avionul mai mult de 3 ore sau ți-a fost anulat zborul? Ai putea avea dreptul la o despăgubire de până la 600€!Solicită despăgubirea pentru anularea sau întârzierea zborului!

Compania va opera curse între Kiev şi Moscova de trei ori pe săptămână, pentru început în zilele de marţi, joi şi sâmbătă, iar din 27 octombrie în zilele de luni, miercuri şi joi.

ZileData de începutTarife de la/segment
Marţi, Joi, Sâmbătă30 septembrie29,99 EUR
Luni, Miercuri, Vineri27 octombrie29,99 EUR

Biletele către Moscova s-au pus deja în vânzare, iar costul porneşte de la doar 29,99 EUR/segment. Acestea pot fi rezervate prin intermediul wizzair.com.

„Suntem bucuroşi să le oferim ucrainenilor zboruri noi şi accesibile între Kiev şi Moscova. Deschiderea rutei Kiev-Moscova este un moment important, îndelung aşteptat, pentru Wizz Air Ucraina. Ne aşteptăm să creştem cererea prin tarife foarte scăzute. Angajamentul nostru faţă de Ucraina le-a permis mai multor milioane de oameni să călătorească în ultimii şase ani. Aceştia nu ar fi putut călători altfel, din cauza limitărilor date de tarifele ridicate ale altor companii. Într-o perioadă plină de provocări pentru toate companiile aeriene din Ucraina, ne îndreptăm spre autorităţi şi aşteptăm crearea unei platforme care să permită dezvoltarea şi concurenţa loială. Acordul aviatic Open Skies este o soluţie confirmată pentru a atrage mai mulţi transportatori aerieni şi pentru a oferi cumpărătorilor preţuri scăzute şi mai multe alternative. Ar reprezenta un pas înainte şi spre Europa, prin democratizarea călătoriei cu avionul, care ar deveni disponibilă tuturor ucrainenilor şi nu doar câtorva, privilegiaţi. Dezvoltarea concurenţei este esenţială pentru a evita scăderea pieţei aeriene din Ucraina şi pentru a creşte numărul de noi locuri de muncă şi turismul, atât de necesare pe plan local,” a declarat Akos Bus, Director General Wizz Air Ucraina.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Translate »