blank

Gadgeturile portabile Sony te însoțesc în călătorii

0 804

Încărcătorul portabil CP-F5

Incarcator portabil Sony Cp-F5

Dacă te pregătești pentru o călătorie, fii sigur că nu rămâi fără baterie la telefon înainte să ajungi la destinaţie. Încărcătorul îți asigură o autonomie îndelungată, chiar și atunci când vrei să petreci cât mai mult timp în aer liber. Cu o putere de 5000mAh și tensiune la ieșire de 1,5 A, acesta asigură o încărcare rapidă a bateriei smartphone-ului, fără a mai avea nevoie de o altă sursă de energie electrică. Încărcătorul este disponibil într-o paletă variată de culori, astfel încât să îl poți alege pe cel potrivit stilului tău.

Cumpără: SONY CP-F5 –

SONY RX100 III – camera perfectă pentru călătorii

Cu un corp compact, ușor și elegant, realizat din aluminiu, Cyber-shot RX100 III te ajută să fotografiezi din orice unghi, obținând în același timp cele mai clare imagini, chiar și atunci când călătoreşti noaptea. Obiectivul și procesorul de imagine rapid, vizorul electronic OLED Tru-Finder cu filtru ZEISS T și funcțiile avansate de filmare oferă pasionaților imagini clare, iar ecranul LCD rabatabil la 180 de grade este ușor de folosit pentru autoportrete.

De la fotografii bogate în detalii până la videoclipuri Full HD cu obiectivele vizitate – toate imaginile sunt foarte clare, datorită senzorului mare de 1 inch(13.2mm x 8.8mm) Exmor R CMOS cu retroiluminare și rezoluție efectivă de 20,1 megapixeli. Folosește modul Intelligent Active Mode dacă vrei un film fără tremur de imagine, în care să surprinzi cele mai inedite imagini din destinaţiile preferate. Faci un “selfie” memorabil chiar în fața celor mai impunătoare clădiri, urmărind încadrarea pe ecranul LCD Xtra Fine de 3 inci (7,5 cm)(4:3), rabatabil la 180 de grade.

Cumpără: SONY Cyber-shot RX100 III – 3900 lei

Căștile SONY MDR-ZX

Sony MDR-ZX750BN

Nu te mai saturi de hit-urile verii? Căștile MDR-ZX îți aduc cele mai clare sunete pentru 13 ore. Căștile MDR-ZX750BN pot fi conectate fără efort la smartphone, la tabletă sau la calculator prin conexiunea Bluetooth. Acestea sunt ideale atunci când ești pe drum spre noua destinaţie, pentru că tehnologia de noise cancelling anulează până la 98% din zgomotul ambiental.

Modelul MDR-ZX610AP este disponibil într-o serie de culori vibrante în ton cu nuanțele verii. Prevăzut cu difuzor de 40mm cu magnet din neodim, modelul redă clar fiecare notă. De asemenea, modelul MDR-ZX310 poate fi alegerea perfectă datorită designului pliabil ce suplimentează confortul la transport.

Cumpără: MDR-ZX750BN –

Boxele wireless SRS-X3 și SRS-X5

În călătorii, poţi să împărtăşeşti muzica favorită cu ajutorul boxelor wireless SRS-X3 și SRS-X5. Nu te lăsa înșelat de dimensiunile compacte, boxele redau cu putere muzica preferată. Ergonomia, materialele rezistente și un sunetul incredibil redat, combinate cu designul clasic sunt caracteristicile cheie ale noului sistem de boxe. Deși au o dimensiune redusă, boxele sunt echipate cu tehnologia ClearAudio+.

Action Cam AS100V

Sony_AS100V

Camera video Action Cam AS100V dispune de un sistem avansat de stabilizare optică, microfon stereo încorporat, precum și de un obiectiv superangular Carl Zeiss Vario Tessar, cu un unghi de 170°, totul într-un corp compact și rezistent la apă, astfel că poți înregistra obiectivele turistice preferate chiar dacă afară plouă. Toate funcțiile sunt controlabile prin intermediul smartphone-ului. Camera înregistrează automat o secvență – de instantanee la intervale pre-setate între 5 și 60 de secunde – cu posibilitatea înregistrării de clipuri HD la viteze de 120 sau 240 de cadre pe secundă, cu sunet, astfel încât să poți să editezi singur filmul evenimentelor.

Cumpără: Action Cam AS100V –

Leave A Reply

Your email address will not be published.