Karpaten Turism lansează, ȋn premieră, charter București – Salzburg pentru pasionații de sporturi de iarnă

0 429

Karpaten Turism lansează, în premieră în România, un charter București – Salzburg, ȋn perioada 26 decembrie 2021 – 26 martie 2022, cu sprijinul Oficiului Național de Turism al Austriei. Pasionații sporturilor de iarnă au la dispoziție oferte la pachete turistice cu toate serviciile incluse: zbor, transferuri, cazare și masa.Prețul unui pachet pornește de la 499 Euro de persoană. Zborurile vor fi operate în colaborare cu TAROM, săptămânal, iar durata unui zbor este de aproximativ două ore. Turiștii beneficiază de transport gratuit al echipamentului de schi, iar transferul de la aeroport la hotel este inclus ȋn pachet.

Pe timpul iernii, Austria este destinația preferată a românilor pasionați de schi și snowboarding. După ce, anul trecut, stațiunile montane din Austria au fost complet ȋnchise, dorința turiștilor de a-și petrece vacanța aici este cu atât mai mare anul acesta. Din acest motiv, am încercat să venim în ajutorul turiștilor care doresc să călătorească în siguranță și am decis să organizăm aceste zboruri charter către Austria pentru a-i scuti de un drum lung cu mașina și tranzitarea mai multor țări. De altfel, charterele către destinații de schi sunt o premieră anul acesta, ȋnainte de pandemie pachetele turistice bazându-se, cu preponderență, pe zborurile de linie”, spune Alexandru Mărginean, Manager General Karpaten Turism.

Charterul aterizează în Salzburg, care se află în imediata apropiere a Ski amade, cea mai mare asociație de schi a Austriei, cu 760 km de pârtii în 5 regiuni: Salzburger Sportwelt, Schladming/Dachstein, Gastein, Gastein, Hochkönig, Grossarltal.

Tot de aici se poate ajunge și în alte regiuni cunoscute de schi, precum Zell am See/Kaprun sau Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn. Multe dintre stațiunile de schi din oferta Karpaten Turism sunt ȋn zona Zell am See/Kaprun, o destinație perfectă atât pentru familii cu copii, cât și pentru free-rideri. Turiștii care ajung aici vor avea parte de priveliști spectaculoase asupra ghețarului Kitzsteinhorn, muntelui Schmittenhöhe și a lacului Zeller, precum și acces facil către un domeniu schiabil, de peste 138 km.

Leave A Reply

Your email address will not be published.