Austria investește peste 10 milioane de EURO în promovarea noului sezon turistic de iarnă 2021-2022

0 220

Anul acesta, startul sezonului de iarnă va fi spectaculos. Sub hashtag-ul #winterlove sau #dinpasiunepentruiarnă, Österreich Werbung organizează alături de partenerii săi locali cea mai mare campanie internațională, în valoare de 10 milioane de euro.„Este pentru prima dată când colaborăm cu organizațiile de turism la nivel de land pentru a transmite un mesaj comun, clar și cuprinzător: ne dorim să reaprindem dragostea turiștilor pentru sezonul rece și să răspândim ospitalitatea cu care proprietarii de hoteluri și pensiuni îi așteaptă“, ne-a explicat Lisa Weddig, directoarea ÖW.

Peste 400 de regiuni de schi și 7.500 de kilometri de pârtii așteaptă startul sezonului în Austria. „Ne dorim să ajungem cu mesajul nostru și la noi grupuri țintă cu oferta variată de produse turistice din Austria.”

Austria aduce în prim plan gama largă de activități de iarnă

Schiatul, snowboardingul și freeride-ul sunt de departe cele mai apreciate activități de iarnă, iar Austria este în continuare un lider incontestabil în acest domeniu, având o cotă de piață de peste 50%. Însă iarna nu mai reprezintă de multă vreme numai sporturi de iarnă pentru turiști.

Anotimpul a devenit unul propice pentru vacanțe de relaxare, pentru vacanțe de iarnă în zăpadă, în natură sau în orașe. „Oaspeții își doresc să se plimbe, să se bucure de gastronomia austriacă, să admire obiectivele turistice, să meargă la târgurile de Crăciun sau pur și simplu să se relaxeze în băile termale”, declară Weddig. „Indiferent dacă vorbim de o vacanță de iarnă cu prietenii sau cu familia: Austria vine cu o propunere pentru orice dorință.”

Noutăți ale ofertei turistice în sezonul de iarnă 2021 – 2022

  • noua instalație de transport pe cablu din SalzburgerLand, „Panorama Link”, conectează stațiunile Flachau/Wagrain și Flachauwinkl/Kleinarl, creându-se astfel una dintre cele mai mari și mai variate regiuni de iarnă din Europa.
  • în Stiria, în regiunea de schi Kreischberg, oaspeții se bucură acum de o gondolă cu 161 de cabine ultramoderne, cu câte 10 locuri fiecare. Distanța străbătută de aceasta este de 3,8 km.
  • landul Carintia invită turiștii la diverse activități pe lângă schiat, de exemplu patinaj pe lacul Weissensee, care devine pe timpul iernii cea mai mare suprafață acoperită cu gheață din Europa.
  • în ultimele luni s-au deschis aproximativ 10 noi hoteluri la Viena. Paleta se întinde de la aerul elegant al anilor 1920 care se resimte în „Hotel Motto” până la atmosfera modernă din Hotelul „Superbude”, sau la cea cu aer muzical din „Jaz in the City“.

Trebuie să țineți cont că încă ne mai aflăm în pandemia de COVID-19, așa că trebuie respectate o serie de reguli și restricții. Austria a stabilit regulile pentru sezonul de iarnă 2021-2022!

Leave A Reply

Your email address will not be published.