Cumperi de la eMAG, FashionDays, elefant.ro, Libris.ro prin link-urile noastre de afiliere și ajuți la finanțarea site-ului airlinestravel.ro. Nu te costă nimic în plus, însă pe noi ne ajută să dezvoltăm acest proiect. Mulțumim!

Zboruri anulate sau întârziate? >>Solicita ACUM despagubiri<< pentru zborul întârziat sau anulat și poți primi până la 600€ despăgubire!

KAIR Airlines a comandat 8 aeronave Airbus A320ceo

Nou companie sud-coreeană, KAIR Airlines, va debuta în 2018!

0 1.140

Pe 13 martie 2017, KAIR Airlines a optat pentru 8 aeronave Airbus A320ceo. Noua companie aeriană va debuta în 2018 și va opera zboruri internaționale în regim low-cost.

KAIR Airlines va avea baza la Cheongju, în centrul Coreei de Sud, și va opera zboruri internaționale spre destinații din nord-estul Asiei.

KAIR Airlines a cumpărat Airbus A320ceo

„Vedem un potențial enorm pentru dezvoltarea unei companii low-cost, care va lega centrul Coreei de Sud de destinații din China, Taiwan și Japonia”, a declarat Byung Ho Kang, KAIR Airlines Representative Director și Președinte.

KAIR Airlines se va concentra pe zborurile low-cost point-to-point, în același timp oferind pasagerilor servicii moderne și distractive. Aeronava Airbus A320ceo va fi perfectă pentru business și pentru clienți, venind la pachet cu un raport foarte bun calitate/pret/performanță.

Leave A Reply

Your email address will not be published.