Concediu.com, un nou proiect online dezvoltat de Millennium Tour

0 834

Millennium Tour a prezentat Concediu.com, un nou proiect online dedicat turismului. Pentru început, platforma de rezervări nou lansată se comportă ca un agregator de pachete turistice integrale (cazare, transport, masă), care provin de la mai mulți turoperatori.

Sunt oferte de vacanță pentru destinații din străinătate (pachete charter pe Grecia, Turcia, Spania, Portugalia etc) și în România. În primă fază, site-ul înglobează peste 3.000 de pachete turistice, în peste 40 de destinații, din care 80% sunt pentru destinații externe.

Millennium Tour dezvoltă Concediu.com

În prezent, sunt semnate parteneriate cu furnizori de servicii turistice, adunând zeci de mii de hoteluri, sute de sejururi și informații despre destinațiile alese. Oferta Concediu.com va fi permanent actualizată și suplimentată.

Pentru prima lună de operare sunt estimați peste 100.000 de utilizatori unici, așteptându-se pentru un an întreg la un număr de 15 milioane utilizatori unici. Cifre optimiste, care pot fi atinse cu investiții importante în marketing.

1 milion de EURO vor fi investiți în Concediu.com

Investiția Millennium Tour se ridică la peste un milion de euro, bani ce vor fi utilizați în dezvoltarea platformei de rezervări și atingerea unei importante cote de piață. Proiectul Concediu.com a fost dezvoltată într-un timp record de trei luni și a necesitat o investiție inițială de peste 100.000 de euro, tranșă din programul de investiții de un milion de euro în decurs de trei-cinci ani.

Mădălin Măncilă, managing director Concediu.com, speră la o evoluție accelerată a proiectului. A menționat că peste 60% din bugetul alocat acestui proiect vor fi investiți în marketing, în special pentru a crește cota de piață și brandul. A menționat că site-ul va fi îmbunătățit și vor fi adăugate noi servicii în funcție de evoluția pieței și conform solicitărilor sosite de la turiști. Business planul cuprinde un exit până în 5 nai.

Legat de numele domeniului, am înțeles că este achiziționat de mult și are o scurtă istorie în spate, ceea ce l-a făcut eligibil pentru a găzdui acest proiect.

Personal, eu mă așteptam la mai multe servicii înglobate în Concediu.com și la posibilitatea de a creiona o vacanță cap-coadă, fără să fiu nevoit să aleg din ofertele predefinite. Totodată, sper ca pe viitor să fie implementate și alte servicii conexe și utile în călătorii. Sunt proiecte în care turiștii pot construit un pachet complet, inclusiv cu mașină închiriată, servicii locale și excursii opționale etc. Să sperăm că aceste servicii vor fi incluse în viitorul apropiat!

Leave A Reply

Your email address will not be published.