Jet Airways suspendă toate zborurile. La un pas de faliment!

0 359

Jet Airways, una dintre cele mai mari companii aeriene din India, a anunțat suspendarea tuturor zborurilor, interne și internaționale.

Anunțul suspendării zborurilor a venit după eșecul oficialilor companiei în a găsi bani, mulți bani. Din păcate, consorțiul de creditori indieni a refuzat cererea Jet Airways pentru finanțare intermediară.

Și pentru că nu există lichidități, Jet Airways a anunțat suspendarea tuturor zborurilor. Nu sunt bani pentru combustibil și pentru a plăti alte servicii importante în menținerea zborurilor.

Jet Airways suspendă toate zborurile

După 25 de ani, Jet Airways este nevoită să-și oprească avioanele la sol. În ultimele luni, compania a depus toate eforturile pentru a se menține pe linia de plutire. Și-a ajustat operațiunile, flota, personalul navigant. Toate sacrificiile au fost în zadar.

Până pe 10 mai 2019, oficialii Jet Airways speră să apară un finanțator puternic, care să preia pachetul majoritar al companiei. Sunt șanse, puține ce-i drept, ca Jet Airways să revină în zbor.

Până atunci, pasagerii afectați vor fi informații prin email sau telefonic și pot opta pentru rambursarea banilor sau pentru rerutare.

Leave A Reply

Your email address will not be published.