Japan Airlines ofera GRATUIT 50 000 de bilete de avion pe zborurile interne in Japonia

0 875

Japan Airlines a anunțat o promoție inedită, menită să crească turismul regional din Japonia. Oferă GRATUIT 50 000 de bilete de avion (dus-întors) pe zborurile interne. Eligibili vor fi doar turiștii străini, care doresc să descopere Țara Soarelui Răsare.

Așa cum am menționat, există 50 000 de locuri. Începând cu finalul lunii februarie, JAL va deschide aplicația pentru înscrieri. Urmând ca pasagerii să primească un răspuns din partea companiei în aproximativ 3 zile de la depunerea cererii. Perioada de călătorie trebuie să fie programată în intervalul 1 iulie 2020 (miercuri) – 30 septembrie (miercuri).

Japan Airlines ofera GRATUIT 50 000 de bilete

În momentul solicitării biletului, JAL va prezenta 4 destinații interne din Japonia, având ca puncte plecare aeroporturile Tokyo (Haneda) și Osaka (Itami / Kansai). Mai multe informații vor exista începând cu finalul lunii februarie, momentul în care va fi deschisă aplicația pentru solicitarea acestor bilete gratuite.

Conform Japan Airlines, solicitarea va putea fi făcută prin urmarea a doi pași simpli. În Pasul 1 veți alege aeroportul de plecare, data, numărul de persoane și intervelul orar. În Pasul 2 veți vedea cele 4 destinații prezentate de Japan Airlines.

Dacă sunteți de acord cu acestea, completați datele pasagerilor și aplicați pentru bilete. În 3 zile, JAL vă va comunica dacă primiți biletele gratuite și destinația spre care călătoriți. La fiecare solicitare, JAL va prezenta alte 4 destinații. Se va merge pe sistemul ”Primul venit, primul servit”.

Este important ca la momentul aplicarii pentru biletele gratuite să aveți deja cumpărate și biletele spre/din Japonia. În formularul de solicitare veți avea de completat datele zborului de plecare din Japonia.

ATENȚIE!!! Trebuie să țineți cont de următoarele aspecte.

  • Trebuie să fiți membri JAL Mileage Bank (JMB);
  • Reședința de bază trebuie să fie în afara Japoniei;
  • Va exista o limitare asupra numărului de căutări și cereri pe zi;
  • Pașaportul trebuie să fie emis de o altă țară (nu Japonia);
  • Zborurile vor fi dus-întors spre unul dintre aeroporturile Tokyo Haneda / Osaka (Itami / Kansai);
  • Nu veți mai putea aplica dacă ați anulat cererea inițială (din motive personale).
Leave A Reply

Your email address will not be published.