Cumperi de la eMAG, FashionDays, elefant.ro, Libris.ro prin link-urile noastre de afiliere și ajuți la finanțarea site-ului airlinestravel.ro. Nu te costă nimic în plus, însă pe noi ne ajută să dezvoltăm acest proiect. Mulțumim!

Zboruri anulate sau întârziate? >>Solicita ACUM despagubiri<< pentru zborul întârziat sau anulat și poți primi până la 600€ despăgubire!

Istanbul – Niamey (Niger) – Ouagadougou (Burkina Faso) cu Turkish Airlines

0 550

Turkish Airlines, compania aeriană nr.1 în Europa după SkyTrax, îşi extinde reţeaua operaţională cu noi destinaţii spre Africa. Pe 15 decembrie a deschis ruta Istanbul – Niamey (Niger) – Ouagadougou (Burkina Faso). Aceasta va fi operată cu 3 zboruri săptămânale după următorul program:

Număr zbor Zi Plecare Sosire
TK 597 Luni, Joi, Sâmbătă Istambul 17:45 Niamey 22:55
TK 597 Luni, Joi, Sâmbătă Niamey 23:55 Ouagadougou 23:55
TK 597 Marți, Vineri, Duminică Ouagadougou 00:55 Istambul 09:15

Preţul biletelor pe ruta Istanbul – Niamey (Niger) – Ouagadougou (Burkina Faso) porneşte de la 219 Euro cu toate taxele incluse. Zborurile vor fi operate cu aeronave Boeing 737-900.

Turkish Airlines zboară spre 31 de destinaţii din Africa şi nu se va opri aici. Continentul negru are un potenţial foarte mare de dezvoltare, fiind o piaţă emergentă şi într-o continuă expansiune. Turismul s-a dezvoltat foarte mult în ultimii ani, în multe ţări din Africa. Dar şi segmentul business este în plină dezvoltare.

Leave A Reply

Your email address will not be published.