Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul
intarziat sau anulat! Poti obtine pana la 600€!

Aeroportul Berlin Brandenburg International (BER) la interior (video)

0 825

Aeroportul Berlin Brandenburg International (BER), cel mai mare aeroport al Berlinului, se lasă aşteptat. Teoretic este gata, practic încă nu avem o dată concretă pentru inaugurare.

Lansarea a fost amânată de două ori şi sperăm că poate a 3-a încercare va fi cu noroc, cel mai probabil spre finalul anului 2013. Până la marele eveniment, trebuie să ne mulţumim cu inghesuiala de pe aeroporturile berlineze Schönefeld şi Tegel.

Berlin Brandenburg International

Berlin Brandenburg International (BER) arată bine la interior. Au apărut mai multe imagini cu porţile de îmbarcare şi zonele de aşteptare.

Aeroportul promite să facă faţă la un trafic anual de aproximativ 45 de milioane de pasageri. Tot complexul aeroportuar BER se întinde pe 1.470 de hectare. Impunători vor fi cei 33.000 de metri pătraţi ai terminalului din sticlă, înalt de 6 etaje, în incinta căruia vor funcţiona 104 ghişee şi 200 de automate pentru check-in.

Vom întâlni tehnologie de ultimă oră, design pe măsură, cu linii clare şi elemente arhitecturale aparţinând curentului Bauhaus, zeci de restaurante şi cafenele.

Leave A Reply

Your email address will not be published.