Intoxicare cu amoniac pe Berlin Tegel

0 120

Sâmbătă, peste 35 de persoane au ajuns la spital din cauza unor noxe din aeroportul Berlin Tegel. Nu a fost nimeni rănit grav. Incidentul a început la 7 dimineaţa, când angajaţii aeroportului şi pasagerii s-au plâns de greţuri şi dureri de ochi.

Ți-a întârziat avionul mai mult de 3 ore sau ți-a fost anulat zborul? Ai putea avea dreptul la o despăgubire de până la 600€! Solicită despăgubirea pentru anularea sau întârzierea zborului!

Autorităţile au închis holurile principale şi terminalul A ale aeroportului. Zeci de persoane abilitate au intervenit pentru a cerceta situaţia şi pentru a depista problema. În urma verificărilor, se pare că produsele de igienă şi curăţenie au fost folosite în cantităţi greşite, mai exact un dezinfectant, astfel înregistrându-se o concentraţie ridicată de amoniac în aer.

Din 53 de persoane afectate, o parte au fost tratate la aeroport, iar 38 au fost transportate la spital pentru câteva ore de analize. Aeroportul a fost redeschis după câteva ore, în aceeaşi zi.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Translate »