blank

Internet Wi-Fi gratuit în trenurile Intercity (IC) operate de CFR Călători

0 434

Bucurați-vă de acces gratuit la internet la bordul trenurilor Intercity (IC) operate de CFR Călători. Tehnologia evoluează și odată cu ea crește nevoia oamenilor de a fi conectați rapid și simplu la internet când sunt în mișcare. 

CFR Călători pune nevoile de călătorie ale pasagerilor pe primul plan și, pentru a ține pasul cu solicitările lor, împreună cu Orange Business Services, furnizează Wi-Fi la viteză 4G în toate trenurile Intercity, în cadrul unui proiect pilot.

Astfel, CFR Călători a dotat cu servicii de Wi-Fi mobil 33 de vagoane care deservesc trenurile de rang Intercity. Indiferent de rețeaua de telefonie mobilă utilizată, pasagerii au acces gratuit și nelimitat la internet pe toată durata călătoriei.

Cum poate fi accesat Wi-Fi-ul gratuit de la bord-ul trenului CFR Călători?

  1. După urcarea în tren, se deschid setările Wi-Fi pe dispozitivul mobil.
  2. La pornirea Wi-Fi-ului de pe dispozitivul mobil, în lista de rețele disponibile va apărea „Wi-Fi CFR”.
  3. Se va selecta „Wi-Fi CFR” pentru conectarea la rețea.
  4. Se va introduce parola afișată la bordul trenului şi conectarea este finalizată.

Pentru ca toți pasagerii CFR Călători să fie în siguranță online, soluția Business Wi-Fi Mobile furnizată de către Orange Business Services are inclusă și opțiunea de securitate, care asigură blocarea traficului periculos, de tip malware, și a aplicațiilor care generează un trafic intens de date și pot afecta experiența altor călători.

În același timp, Business Wi-Fi Mobile vine cu opțiuni utile și pentru echipele CFR Călători, care pot vizualiza în timp real trenurile pe traseu și pot avea acces la statistici privind gradul de utilizare a serviciului Wi-Fi. Implementarea soluției de către Orange Business Services a fost făcută alături de Arobs Transilvania Software, partener pentru Wi-Fi Mobil și Smart Tracking.

Trenurile InterCity au revenit în programul CFR începând cu luna decembrie. Le puteți găsi pe rutele București – Cluj; București – Arad; București – Constanța; București – Iași și București – Suceava.

Leave A Reply

Your email address will not be published.