Începând cu 3 februarie, se interzic zborurile turistice spre și dinspre Polinezia Franceză.

0 348

Ministrul de Externe al Polineziei Franceze, Sébastien Lecornu, a anunțat anularea zborurilor spre și dinspre Polinezia Franceză, începând cu miercuri, 3 frebruarie, pentru a evita răspândirea noilor tulpini ale Covid-19.

Din cauza noilor restricții de călătorie, începând cu data de 3 februarie, călătoriile spre și dinspre Polinezia Franceză vor fi restricționale, fără a se specifica durata aceste măsuri, deși este vehiculată perioada de două luni.

„Orice călător care vine sau pleacă din Polinezia Franceză va trebui să justifice faptul că situația sa se încadrează în unul dintre cele trei motive care vor fi permise pentru a călători: motive personale grave, probleme de sănătate sau din motive profesionale”, iar acest lucru se va face doar dacă vor exista documente justificative.

În noiembrie 2020, călătoriile de afaceri și cele neesențiale erau încă permise pe teritoriul statului.

Este recomandat să contactați Air Tahiti Nui, Air France sau celelalte companii aeriene care operează zboruri spre Tahiti pentru a verifica programul de zbor. De asemenea, ministrul a spus că încă nu există nicio decizie în privința călătorilor ce sosesc din America.

Sâmbătă seara, la TNTV, șeful ATN, Michel Monvoisin, a menționat deja că vor avea parte de un alt sezon turistic ratat, afirmând că industriile aeriană și turistică vor suferi în continuare din cauza restricțiilor impuse în vremea pandemie și estimează că anul 2021 va fi mai rău decât anul 2020.

Leave A Reply

Your email address will not be published.