Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul
intarziat sau anulat! Poti obtine pana la 600€!

În weekend voi fi #calatorpevaleaprahovei

3 406

Poate sună ciudat, dar în weekend voi fi călător pe Valea Prahovei. Recunosc că de multe ori am evitat această zonă şi asta din cauza traficului infernal, a aglomeraţiei şi a unor turişti care nu ştiu să se comporte ca nişte adevăraţi turişti. Când plec în vacanţă/călătorie, de multe ori caut linişte, vreau să descopăr zone noi şi neştiute de prea multă lume. Aş putea spune că nu sunt un turist ci mai mult un călător.

cover #CalatorPeValeaPrahovei final

La invitaţia Turism Market, am acceptat provocarea de a fi călător într-o zonă plină de turişti. Aşadar, în perioada 25-27 octombrie, o echipa formată din 10 bloggeri de travel (inclusiv eu) şi 3 sergenţi de la Turism Market va merge să redescopere Valea Prahovei. De ce sa o redescoperim? Pentru că vom avea câteva activităţi inedite, activităţi pe care nu multă lume le-a încercat până acum.

În meniu avem: Creasta Baiului, stână tradiţională, Escapade Adventure Park Zamora, Castelul Cantacuzino, Cramele Halewood, drumeţie pe Valea Spumoasă şi multe alte surprize. Nu le ştiu pentru că sunt surprize.

Dacă vrei să ştii ce se întampla pe parcursul celor 3 zile, recomand să mă urmăreşti pe twitter, facebook, site. Totodată, urmăreşte hashtag-urile evenimentului: #CalatorPeValeaPrahovei, #TurismMarket, #HotelCumpatu.

Evenimentul #CalatorPeValeaPrahovei este organizat de Turism Market şi este susţinut de Hotel Cumpatu, Escapade Adventure Park Zamora, Cramele Halewood, Produse Traditionale Zamora.

3 Comentarii
  1. Petruş Lungu says

    Cu sergenţi Turism Market, zici? La modul interlop adică? :))

    1. Sorin Rusi says

      Nu! Pe sistemul „9 mesteri mari si cu Manole 10”! Dar cum sunt 3, deci 3 sergenti. VOr face instructie cu noi in zilele acestea 😀

Leave A Reply

Your email address will not be published.