Icelandair va introduce Wi-Fi la bordul aeronavelor din flotă

0 121

Icelandair, principala companie aeriană din Islanda şi cu hub-ul pe Keflavík International Airport, intenţionează să introducă Wi-Fi la bordul tuturor aeronavelor din flotă. Operaţiunea e programată să înceapă în T4 2012, iar pasagerii s-ar putea bucura de internet de la finalul lui 2012 sau începutul lui 2013.

Ți-a întârziat avionul mai mult de 3 ore sau ți-a fost anulat zborul? Ai putea avea dreptul la o despăgubire de până la 600€!Solicită despăgubirea pentru anularea sau întârzierea zborului!

Operatorul a declarat că va instala sisteme Row 44 pentru internet de mare viteză şi televiziune pe cele 20 de aeronave Boeing 757. Icelandair a ales tehnologia Row 44 pentru că realizează o conexiune pe satelit prin intermediul unui transceiver montat pe avion şi astfel poate asigura internet şi pe zborurile transoceanice.

Icelandair devine a 5-a companie aeriană care a semnat pentru tehnologia Row 44, alături de Southwest Airlines, Norwegian Air Shuttle, Mango Airlines şi Transaero Airlines. Până în prezent, 265 de avioane au fost echipate cu acest tip de tehnologie pentru internet, însă contractele sunt făcute pentru toate avioanele din flotele celor 5 operatori.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Translate »