Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul
intarziat sau anulat! Poti obtine pana la 600€!

Bucureşti-Dubai cu flydubai

1 426

flydubai, operator aerian low-cost din Emiratele Arabe Unite, va intra la 1 octombrie pe piaţa românească, urmând să opereze patru zboruri săptămânale directe Bucureşti-Dubai, a declarat pentru MEDIAFAX Carmen Demetriade, directorul general al agenţiei World Travel, care reprezintă interesele companiei în România.

În România, cele patru zboruri săptămânale vor începe de la 1 octombrie, iar tarifele vor porni de la 440 euro, cu toate taxele incluse. Biletele pot fi cumpărate începând cu 15 iunie de pe site-ul companiei sau de la agenţiile de turism.

Tarifele includ bagaj de cabină de maximum 7 kilograme, o geantă de mână sau pentru laptop şi un bagaj de cală de 20 kilograme. Un loc mai spaţios în avion presupune un cost suplimentar de 21 euro. La bord, pasagerii au la dispoziţie mai multe servicii opţionale precum anumite pachete de divertisment, selecţie de meniuri, băuturi şi produse Duty Free.

Pasagerii flydubai vor avea posibilitatea să călătorească în Dubai sau mai departe, către una dintre cele 45 de destinaţii operate de companie în zona Golfului, Orientul Mijlociu, Africa, Oceanul Indian şi Asia.

Cele mai recente statistici ale aeroportului din Dubai relevă o creştere de peste 35% a vizitatorilor din Europa Centrală şi de Est în primele patru luni ale anului 2012.

Operatorul a început zborurile comerciale pe 1 iunie 2009 şi, în mai puţin de trei ani, şi-a mărit flota la 23 avioane Boeing 737-800 Next Generation noi şi a ajuns la peste 45 de destinaţii.

Leave A Reply

Your email address will not be published.