blank

ibis Styles Venus s-a deschis oficial pe litoralul românesc!

0 91

ibis Styles, brandul orientat către design al Accor, anunță deschiderea ibis Styles Venus, primul hotel afiliat unui brand internațional care debutează pe litoralul românesc al Mării Negre.

ibis Styles Venus, operat printr-un contract de franciză cu Paradis Hotels & Resorts, dispune de 180 de camere spațioase. Fiecare etaj este un tribut adus naturii sălbatice, cu teme de la imprimeuri de leopard la motive cu girafe și zebre. Oaspeții sunt invitați să pornească într-o vânătoare de comori distractivă, urmărind urmele animalelor de la recepție până la restaurant, pe holuri și în camere.

blank

Renumită pentru farmecul său istoric, stațiunea Venus a fost reamenajata, cu facilități moderne ce îi pun în valoare farmecul pitoresc. ibis Styles Venus contribuie la această revitalizare cu tema sa vibrantă inspirată din junglă și cu facilități de ultimă generație. Oaspeții pot plonja în piscina generoasă, pot savura delicatese locale și europene la restaurantul pentru mic dejun și la barul bistro de la piscină și, începând din 2025, pot organiza evenimente în cele două noi săli de conferințe.

ibis Styles Venus oferă evadarea perfectă, fie pentru o aventură cu prietenii, fie pentru a petrece timpul cu familia. Oaspeții pot explora atracțiile din apropiere, cum ar fi Muzeul Arheologic Callatis și Moscheea Esmahan Sultan din Mangalia sau se pot bucura de o scurtă plimbare până la frumoasele stațiuni învecinate Saturn și Neptun.

Bistro barul de la piscină îi așteaptă pe oaspeți cu savori locale, din mare și din grădină. Oaspeții se pot relaxa într-una dintre camerele dotate cu paturi confortabile Sweet Bed®, pot să deschidă ferestrele pentru a admira priveliști senine și pot rămâne conectați cu Wi-Fi gratuit.

Leave A Reply

Your email address will not be published.