Iberia a reluat zborurile între Madrid și Guayaquil

0 64

Iberia a reluat zborurile directe între Madrid și Guayaquil. Vor fi două zboruri pe săptămână, iar din luna iunie, frecvența acestora va fi crescută la 3 curse săptămânale. Aceste zboruri sunt operate de aeronavele Airbus A330-200 cu capacitate pentru 288 de pasageri: 19 pasageri la clasa Business și 269 de pasageri la clasa Economy.

Iberia leagă Ecuadorul nu numai de Madrid, ci de întreaga sa rețea globală de destinații din Spania și restul Europei, Orientul Mijlociu și Africa, iar programul de zbor va facilita conexiunile cu întreaga rețea de destinații a Grupului Iberia.

Madrid – Guayaquil cu Iberia.

IB6460 Guayaquil 12:05 – 06:00 +1 Madrid – marți și vineri
IB6461 Madrid 00:05 – 05:00 Guayaquil – luni
IB6461 Madrid 23:55 – 04:50 +1 Guayaquil – miercuri


Repornirea zborurilor Iberia către Guayaquil este susținută de o campanie foarte atractivă, cu prețuri începând de la 1.300 USD și 500 USD, dus-întors, pentru clasa Business și, respectiv, Economy. Compania aeriană va oferi, de asemenea, o politică de flexibilitate, pentru a facilita modificările sau rambursările în vouchere atunci când circumstanțele personale sau destinația către care călătoriți sunt afectate de situația actuală.

În Spania, unde locuiește o comunitate numeroasă de ecuadorieni, cele mai populare destinații sunt Madrid, Barcelona, ​​Bilbao și Valencia, iar în restul Europei, orașe precum Milano, Paris și Roma.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.