blankblank

Iberia a prezentat noul livery – #newIberia (video)

0 1.091

Pe 15 octombrie 2013, Iberia a dezvelit noul livery, simbolizând un nou capitol în istoria companiei şi planurile de viitor. Schema cromatică anterioară nu a fost schimbată timp de 35 de ani, de la aprobarea ei în 1978.

Noua identitate vizuală va putea fi urmărită pe al 5-lea Airbus A330-300 (EC-LYF), avion ce va fi livrat de producătorul european pe 15 noiembrie 2013. Personal, îmi place mult mai mult noul livery, dar îmi lasă impresia că nu-i terminat. Este mult mai simplu, oferind un fuselaj mai mult alb pe care este scris „IBERIA” în roşu, iar coada este pictată aproapte complet în roşu, cu puţin galben în partea de sus pentru a reaminti culorile drapelului spaniol. A dispărut logo-ul vertical IB.

Iberia_new_livery

Noul livery nu înseamnă doar schimbarea logo-ului, dar Iberia va veni şi cu un nou plan de business pentru viitor. Începând cu luna noiembrie, vom putea observa noile schimbări în toate punctele de contact între clienţi şi compania aeriană. Vrea să transmită că noua Iberia este mai dinamică şi oferă servicii superioare pasagerilor.

La realizarea noului livery au participat peste 9000 de angajaţi şi pasageri. Aceştia au fost chestionaţi în timpul elaborări de brand. Mai jos aveţi un material video cu noul livery – #newIberia.

Leave A Reply

Your email address will not be published.