Huawei #BePresent: Pune telefonul deoparte și fii alături de cei dragi

0 794

Huawei anunță lansarea campaniei #BePresent. În perioada Sărbătorilor, este bine să puneți deoparte telefonul și să fiți alături de cei dragi.Huawei #BePresen

Smartphone-urile câștigă tot mai mult teren în viețile noastre, iar majoritatea persoanelor se despart cu greu de acest accesoriu cotidian. Partea tristă e că nu renunțăm la smartphone nici în perioada Sărbătorilor.

Campania Huawei #BePresent încurajează oamenii să pună deoparte telefonul în perioada Sărbătorilor și îi îndeamnă să petreacă acest timp special cu cei dragi. Campania atrage atenția asupra faptului că, deși, dispozitivele inteligente, în mod special smartphone-urile, sunt o parte extrem de importantă a vieții fiecăruia, ar trebui să acordăm o atenție mai mare familiei și prietenilor în timpul Crăciunului.

Elementul principal al campaniei #BePresent îl reprezintă spotul TV, care îl include și pe ambasadorul brand-ului, unul din cei mai buni jucători ai echipei germane Bayern Munchen și căpitanul echipei naționale a Poloniei, Robert Lewandowski.

Spotul TV redă povestea unui băiețel, singura persoană ce așteaptă cu nerăbdare Ajunul Crăciunului, în timp ce toți membrii familiei sunt concentrați să facă altceva, utilizând gadget-uri. În momentul în care instalațiile din bradul de Crăciun se aprind, întreaga familie își dă seama de însemnătatea momentului și se adună la un loc, pentru a împărtăși împreună acest moment special. Conceptul creativ al spotului TV a fost dezvoltat de Leomek Hatoda, iar campania include atât componente de ATL, cât și de BTL, fiind implementată în 26 de țări.

Leave A Reply

Your email address will not be published.