HiSky va recepționa al 3-lea Airbus A320, vechi de 7 ani

0 1.266

HiSky anunță un nou contract cu Air Lease Corporation, o companie lideră pe piața de leasing pentru avioane, cu un portofoliu investiotional de peste 22 miliarde dolari. Este vorba despre achiziția în regim dry-lease a celei de-a treia aeronavă din flota HiSky. Contractul a fost deja semnat, lucru consemnat și în comunicatul de presă plasat pe site-ul oficial al companiei din SUA, airleasecorp.com.Avionul model A320 a fost asamblat în 2014 și urmează să fie livrat în aprilie 2021.

„Suntem încântați să anunțăm livrarea celui de-al treilea avion către HiSky”, a declarat David Beker, Vice President and Head of Aircraft Sales & Trading at Air Lease Corporation. „Echipa noastră este onorată de faptul că echipa HiSky a ales să colaboreze exclusiv cu ALC pentru a-și lansa compania aeriană în acest an deloc ușor pentru industrie aviatică. Noi credem că HiSky are mari perspective de dezvoltare și șansa unui succes de durată”.

Cel de-al treilea avion care va intra în flota HiSky are 180 de locuri, toate noi și confortabile!

„Suntem mulțumiți de progresul operațiunilor noastre și de răspunsul pe care l-am obținut pe piețele noastre de bază. Recent, am lansat vânzările și zborurile de la baza din Chișinău, Moldova, iar acum suntem la o săptămână distanță de a începe operațiunile de zbor în a doua noastră bază, Cluj, România. Suntem recunoscători companiei Air Lease Corporation, partenerul nostru de încredere, care are soluții și expertiză adecvată pentru a ne susține dezvoltarea”, afirmă comandantul Iulian Scorpan, directorul general al HiSky.

Amintim că HiSky are în flotă alte două aeronave, un Airbus A320 cu 180 de locuri și un Airbus A319 cu 144 de locuri. Vârsta medie a celor trei aeronave HiSky este de 11 ani.

Leave A Reply

Your email address will not be published.