blank

HiSky va înmatricula primul Airbus A330 din România!

0 364

O aeronavă wide-body, model Airbus A330-200, va intra, până la sfârșitul acestui an, în flota HiSky. Aeronava, cu o autonomie de zbor de peste 13.400 km, va fi prima de acest tip înregistrată în România.

HiSky devine astfel singurul operator aerian din România care va efectua curse regulate lung-curier, după o perioadă de mai bine de 20 de ani. Prin această achiziție strategică, compania intră în clubul selectă al operatorilor de top, care efectuează zboruri directe, din orice punct al Europei atât către continentul American, cât și spre destinații îndepărtate din Asia.

Anunțul extinderii capabilităților companiei cu o aeronavă wide-body vine la doar șase luni după la o altă premieră adusă de HiSky pe piața din România, introducerea în operare a două aeronave A321neo, de producție 2023.

Odată cu introducerea în flota HiSky a unei aeronave cu autonomie de peste 14 ore, zborurile cu plecare din România către destinații îndepărtate nu vor mai fi limitate sau condiționate de escale pe marile aeroporturi din Europa. În funcție de preferințele pasagerilor, compania va putea deschide rute directe către orice mare centru economic sau turistic din lume.

Noul Airbus A330 este cea de-a opta aeronavă care intră în flota HiSky. În acest moment, compania aeriană operează 7 aeronave Airbus din familia A320, respectiv o aeronavă A319, patru aeronave A320 și două A321 neo, de producție 2023. Odată cu extinderea flotei și a portofoliului de destinații, HiSky își mărește și echipa. Compania derulează campania de recrutare continuă a piloților și însoțitorilor de bord.

Leave A Reply

Your email address will not be published.