blank

Helsinki – Beijing Daxing cu Finnair, din 3 noiembrie 2019

0 546

Aeroportul Beijing Daxing este în plin proces de construire, testare și omologare. Conform informațiilor apărute în presa din Asia, construirea Aeroportului Beijing Daxing va fi finalizată în această lună.

Apoi vor urma 3 luni de teste și verificări, proces ce va duce la omologarea sa și certificarea pentru zborurile comerciale. Deschiderea oficială este planificată pentru 30 septembrie. Prima companie aerină, care va opera zboruri din/spre Beijing Daxing, este China Eastern Airlines.

Helsinki – Beijing Daxing cu Finnair

Din Europa, Finnair este prima companie aeriană cu zboruri anunțate spre Beijing Daxing. Începând cu 3 noiembrie 2019, Finnair va opera 3 zboruri săptămânale pe ruta Helsinki – Beijing Daxing. Acestea vor fi operate cu aeronave de tipul Airbus A330-300. Vor completa zborurile zilnice operate între Helsinki și Beijing Capital

Orarul zborurilor Helsinki – Beijing Daxing

  • AY081 Helsinki (HEL) 17:05 – 07:10+1 Beijing Daxing (PKX)
  • AY082 Beijing Daxing (PKX) 11:10 – 14:05 Helsinki (HEL)
program-helsinki-beijing-finnair

Aeroportul Internațional Beijing Daxing se află la 46 km sud de centrul orașului Beijing. A fost proiectat și construit să preia presiunea de pe aeroportul Beijing Capital International, supraaglomerat în prezent.

Leave A Reply

Your email address will not be published.