HAPPYtârgul Online de Crăciun cu oferte Last Minute pentru sărbători

0 477

După succesul înregistrat cu HAPPYtârgul online de călătorii, desfășurat simultan cu Târgul de Turism al României, și cererea mare din partea turiștilor pentru oferte speciale de sărbători, Happy Tour lansează HAPPYtârgul Online de Crăciun cu oferte last minute pentru sărbători, dar și cu reduceri Early Booking pentru vara 2016.

Printre destinațiile aflate în promoție la HAPPYtârgul Online de Crăciun se numără: Dubai, Porto-Lisabona, Cipru și Istanbul. La HAPPYtârgul Online găsiţi oferte şi pentru cele mai căutate destinații de vară precum: insulele Grecești, Antalya, Spania (cu chartere noi către Ibiza), Cipru, Croația (charter Istria – începând de la 410 euro/persoană), Sardinia (charter – începând de la 525 euro/persoană) și Portugalia (charter Algarve – începând de la 559 de euro/persoană).

happytargul-craciun

Tarifele pentru vacanțele din Târgul de Crăciun pornesc de la 267 euro pentru un sejur în Corfu, respectiv 397 de euro pentru un sejur în Cipru, pentru vara anului 2016. Anumite oferte last minute de Crăciun și Revelion au discount de 40 euro/persoana. Este vorba de pachete precum Crăciun la Viena și Revelion în Porto și Lisabona. De asemenea, HAPPYtârgul de Crăciun are reduceri de până la 45% la vacanțe pentru vara 2016.

”Interesul turistilor pentru rezervarea de vacanțe online, ne-a derminat să lansăm și o ediție de Crăciun a HAPPYtârgului. Pe lângă reduceri substanțiale pentru vacanțele de Crăciun și Revelion, am inclus în oferta târgului cele mai bune tarife Early Booking pentru vacanțele verii anului 2016. Avem disponibile peste 30 de pachete festive, pentru toate bugetele”, spune Daniela Toncu, Leisure Manager la Happy Tour.

Printre cele mai atractive oferte disponibile la HAPPYtârgul Online de Crăciun se numără Crăciunul la Viena: tariful de 549 de euro/persoană pentru 4 nopți de cazare la un hotel de 4 stele, cu mic dejun inclus, transport cu avionul incluzând cina de Crăciun, dar și bilet categoria A la celebrul concert de Crăciun de la Palatul Hofburg al Orchestrei din Viena.

La fel de special este și pachetul pentru Revelion în Portugalia (Porto și Lisabona): tariful de 799 de euro/persoană având incluse patru nopți de cazare la hoteluri de 4 stele, cu mic dejun inclus, bilete de avion, tururi de oraș, dar și o croazieră pe râul Douro în noaptea dintre ani, croazieră unde va fi organizată cina și petrecerea de Anul Nou.

HAPPYtârgul Online de Crăciun este disponibil până pe 31 decembrie 2015. Aruncaţi o privire şi poate găsiţi vacanţa mult visată.

Leave A Reply

Your email address will not be published.