blank

Coronavirus: Grupul Air France – KLM suspendă toate zborurile spre Beijing și Shanghai până pe 15 martie 2020

0 1.428

La finalul lunii ianuarie 2019, din cauza epidemiei cu coronavirus, Air France și KLM anunțau suspendarea zborurilor spre China continentală. Măsura a fost inițial luată până pe 9 februarie.

În urma reevaluării situației și în baza informațiilor deținute, Air France a decis extinderea suspendării serviciilor spre Beijing și Shanghai până la 15 martie 2020.

Air France si KLM suspenda zborurile spre China pana pe 15 martie

Începând cu 16 martie 2020, în funcție de evoluția situației din China, Air France și KLM intenționează să reia treptat operațiunile către și din Shanghai și Beijing, alternând zborurile zilnice spre cele 2 destinații.

Astfel, Shanghai și Beijing vor fi servite zilnic din Europa, prin Paris de Air France sau Amsterdam de KLM. Un program normal de zbor ar trebui reluat începând cu 29 martie 2020.

Deocamdată, serviciul din/spre Wuhan va rămâne suspendat până la 28 martie 2020 inclusiv.

De la declanșarea epidemiei, Air France monitorizează în timp real situația din China și colaborează strâns cu autoritățile naționale și internaționale de sănătate. Pentru Air France și KLM, sănătatea clienților și personalului navigant sunt prioritare.

Leave A Reply

Your email address will not be published.