Coronavirus: Air France și KLM suspendă zborurile din / spre China continentală

0 557

După Lufthansa, Austrian Airlines și SWISS, Air France – KLM anunță suspendarea zborurilor din / spre China continentală. Motivul îl știm cu toții și poartă numele de coronavirus. Pentru companiile aeriene, siguranța și sănătatea pasagerilor și echipajelor sunt prioritate zero.Începând cu 31 ianuarie, Air France și KLM vor opera zboruri speciale din / spre Shanghai și Beijing pentru a oferi sprijin cetățenilor francezi și olandezi de a se întoarce la Paris și Amsterdam. Echipajele vor fi formate din însoțitori de bord și piloți voluntari.

Conform deciziei luate de Air France și KLM, zborurile vor fi suspendate până pe 9 februarie. Sunt afectate rutele Paris / Amsterdam – Shanghai / Beijing. Air France a suspendat anterior zborurile din / spre Wuhan pe 22 ianuarie, iar suspendarea rămâne în vigoare până la o notificare ulterioară. KLM va suspenda zborurile și spre Chengdu, Hangzhou și Xiamen.

Dacă aveți zboruri programate din / spre destinații China, vă recomandăm să luați legătura cu operatorii aerieni și să verificați starea zborurilor.

Leave A Reply

Your email address will not be published.